Hur jämför jag hundfoder för en Coonhound hund?

January 13

Hur jämför jag hundfoder för en Coonhound hund?


En coonhound är en hårt arbetande hund. Ett paket coonhounds går ofta spår av en coon under flera timmar per natt, simmar floder och bekämpar en coon vid behov. Allt detta verksamhet brinner en extra mängd kalorier. Som ett resultat, behöver en coonhound en högkvalitativ mat som kommer att hålla den i överlägsen tillstånd. En metod för att jämföra märken kommer att hjälpa dig att upptäcka rätt mat för din coonhound.

Age of Dog

Tänk på åldern på din coonhound. En coonhound mindre än 18 månader måste äta en valpfoder. En valp näringsbehov skiljer sig från en vuxen hund, och en valp kommer inte frodas utan att särskild kost. Speciellt eftersom en coonhound valp är en stor ras valp, det kräver en liten mängd kalcium, en större mängd protein och ungefär två till fyra gånger så mycket kalorier än en vuxen hund behov.

En äldre coonhound behöver färre kalorier som det börjar avta. Många ledande hundmat formler har lagt näringsämnen för att stödja hörsel, syn och rörlighet.

protein Procent

Leta efter ett livsmedel som innehåller mycket protein för att ge din coonhound med en källa till varaktig energi. Hundar metabolisera protein mycket hur människor metabolisera kolhydrater. För majoriteten av vuxna arbetande hundar, inklusive coonhounds, desto högre andel protein, desto bättre. För alla arbetshund, inbegripet en coonhound, bör andelen protein vara 30 procent eller högre.

protein Källa

Medan en coonhound är tekniskt en allätare, äter det äter spannmål och grönsaker endast när den har att. Coonhounds föredrar, och trivs på, kött, ben och organ. Ju högre halt av djurbaserade protein, desto friskare maten är. Kontrollera de första ingredienserna är kött och andra animaliska proteiner, såsom kyckling, kyckling måltid och ägg. Nötkött, lamm, bison och fisk är också vanligt förekommande i hög kvalitet hundmat.

Fett

Coonhounds är ökända shedders. En hög fetthalt hjälper till att hålla din hund hud mjuk och smidig samtidigt minska utgjutelse. Se till att ett livsmedel innehåller omega-3 och omega-6-fettsyror för att säkerställa din coonhound päls är friskt och glänsande. Fett ger också en färdig källa av lätt metaboliseras energi. Helst ska en coonhound mat innehålla minst 20 procent fett. Men som ett alternativ, kan du lägga till en matsked olivolja per 10 pounds av kroppsvikt.

kaloriinnehåll

Utfodring en coonhound kan snabbt bli dyrt! Coonhounds är inte bara stora men har också en hög ämnesomsättning. Ju högre kaloriinnehåll per kopp, den mindre mat du kommer att ha foder. Medan en högre kalori mat kan förefalla mycket dyrare, kommer du att spara pengar på lång sikt genom att köpa den mindre ofta. Leta efter ett livsmedel som har minst 450 kalorier per kopp.


  

Kommentar