Hur man klär en hummer

August 24

Hur man klär en hummer


Hummer middagar är romantisk, läckra, välsmakande och vanligtvis förknippas med en rik miljö. Oavsett om du förbereder hummer för ett speciellt tillfälle eller en romantisk middag hemma, klä denna saftiga skaldjur skålen lägger till sin presentation. Ta en titt på dessa tips för enkla och snabba sätt på hur man klär en hummer.

Instruktioner

Hur man klär en hummer

1 Split hummer i halva längden. Ta sedan bort och knäcka klorna.

2 Smält en halv pinne av smör eller margarin, lägg sedan till citronsaft till smält smör (efter smak). Servera citron smör blandningen i en liten skål med hummer.

3 Var försiktig när du tar bort köttet. Håll dig borta från "fingrar" vid sidan av väggarna i kroppen av hummer. Även kasta bort tarmarna (inne i svansen) och magen sac (bakom munnen, tråkiga).

4 När köttet tas bort, placera den i mitten av plattan. Servera den med blandningen citron-smör och andra garnering eller kryddor som du väljer. Dekorera platsen med stora bitar av överblivna hummer skal, sallad, citronklyftor eller persilja för en färdig, dekorativt utseende.

5 Den färdiga klädd hummer utseende ska visas på följande sätt: hummer kött eller hummer svans bör placeras i mitten av plattan och bör strös med garnering av ditt val på toppen. Välsmakande garnering inkluderar citron, smör och gamla bay.Place hummer på en stor dekorativ platta för att lägga till presentationen. När du har placerat hummer i mitten av plattan, placera spruckna skal runt kanten på plattan för att lägga till färg till presentationen av skålen. Sedan Bredvid hummer, placera en liten skål med smält smör och en liten skål av gamla Bay smaksättning (eller sås / krydda av ditt val) .Once du har placerat smör och kryddor rätter, hugga upp en liten del av lila kål och persilja. Sedan placera kål och persilja runt hummer och små rätter. Det bör vara på insidan av de krackade hummer skal.

6 Njut av färgstarka, klädd hummer skålen.


  

Kommentar