Har en amerikansk medborgare behöver mer än ett körkort samband med flygresor Inhemskt?

August 15

United States medborgare som reser inom landet måste uppvisa giltig federal eller statlig fotolegitimation på flygplatsen säkerhetskontrollen. Transportation Security Administration, eller TSA, kontrollerar varje ID för varje passagerare som passerar. I allmänhet, är ett körkort tillräcklig, men i vissa fall kanske det inte är tillräckligt.

acceptabel Identifiering

Ett utgånget körkort är inte acceptabelt. Om din licens har gått ut, eller om du inte har körkort, kan du presentera en annan bit av identifikation från TSA godkända listan. Detta inkluderar, men är inte begränsade till: ett tillstånd utfärdat icke-förar identitetskort, pass bok eller pass kort, Trusted Traveler kort, amerikanska militären eller federala civil ID, Native American Tribal ID, eller ett flygbolag arbetare identitetskort. De presenterade ID måste vara giltigt och bära ditt foto.

namn Match

Av säkerhetsskäl, måste namnet på ditt körkort eller annan ID matchar det namn du gav när du bokat din flygning. TSA hemsida konstaterar att boardingkort inte alltid innehålla all den information som visas på din bokning rekord, så små skillnader på boardingkortet är i allmänhet godtagbara. Om ditt namn har ändrats på grund av äktenskap, skilsmässa eller domstolsbeslut, ändra på ditt körkort eller annan identifikation före din flygning. Om detta inte är möjligt, sedan presentera relevant dokumentation vid säkerhetskontrollen.

förlorade ID

Om du glömmer ditt körkort eller förlora det under dina resor, kan du ändå få flyga. TSA arbetar med resenärer att kontrollera sin identitet på annat sätt. Om du inte har en godtagbar ID, anländer till flygplatsen tidigt för att ge tid för förhör. Du kan behöva svara på flera personliga frågor så att TSA kan kontrollera din identitet mot ett flertal databaser. Du kan också utsättas för förbättrad personlig säkerhetskontroller.

Barn

Minderåriga under 18 år behöver inte presentera ett körkort eller annan form av fotolegitimation vid TSA checkpoint. Om ditt barn flyger på en reducerad skattesats biljett, bär en kopia av sin födelseattest för att kontrollera att han uppfyller kraven för barnet hastigheten. Äldre tonåringar som verkar vara över 18 kan ifrågasättas av TSA personal. Om din tonåring har ett körkort eller annan form av fotolegitimation, bär den kan förhindra förseningar.


  

Kommentar