Hur man använder en Hair Clipper

January 19

Med hjälp av en hårtrimmer kan spara pengar. Men om du inte vet vad du gör och vet inte hur man korrekt använder en du kommer att sluta att göra dig mer skada än nytta. Det finns några saker du kan göra i förväg för att säkerställa en säker användning av en hårtrimmer och säkerställa att få ut det mesta av håret skär upplevelse. Kontrollera att du tar de förebyggande åtgärder innan du sätter igång att undvika eventuella problem med klippare och eventuellt med håret.

Instruktioner

1 Rengör bladen på Clipper innan du sätter igång. Om det finns några enstaka strån som fortfarande i clipper det kan störa användningen av Clippers. Använd en liten borste för att borsta bort eventuellt hår eller skräp som kan finnas på skärbladet.

2 Lägg till lite clipper olja till clipper bladet. Slå på bladet och låta det gå några sekunder så att oljan kan komma in i alla sprickor och sprickor i bladet. Detta kommer att bidra till att upprätthålla prestanda hos clipper och kommer att hjälpa skära ned på skador på bladet. Ta väl hand om dina Clippers är nödvändigt om du hoppas på att få ut det mesta av dina Clippers.

3 Bestäm hur mycket hår du vill klippa bort. De flesta hårklippnings komma med distanser för dig att använda. Distanserna hjälper dig att hålla ett jämnt avstånd från bladet och huvudet. Till exempel om du använder en tum spacer är allt du behöver göra köra klippare över håret med distans bifogas. När du är klar hela huvudet av hår kommer att ha en tum av hår. Detta är särskilt användbart om du vill göra är att ge dig en snabb trim. När du har beslutat om längden kan du börja klippa håret.

4 Be någon att klippa håret eller göra det själv. Om du be någon annan att göra det, kommer det att bli mycket snabbare än om du skulle göra det. Använd en kam när du klipper håret med Clippers. Om du inte använder distans och skära alla dina hår samma längd sedan använda en kam. Kammen kommer att hjälpa dig att räta ut och dra i håret för att se hur lång tid det är. Det kommer också att ge ett skydd mellan huvudet och Clippers när du börjar skära. Spänner över längden på kammen att klippa håret. Du kan också kamma håret som bara klipptes för att se om du har missat några långa bitar.

5 Städa upp de områden runt öronen, nacken och ryggen med clipper inställt på den närmaste inställningen. Detta kommer att bidra till att ge dig den fräsch och rent utseende. När du är klar kan du också lägga en del babypuder eller lotion på halsen för att hjälpa till att avskräcka rakkniv brinna. Du kan också lägga till mer olja till bladen när du är klar för att hålla bladen i gott skick.

Tips

  • Om du skär ditt eget hår, se till att använda en spegel för att kunna få den bästa frisyr möjligt.

  

Kommentar