Instruktioner för West Bend Stir Crazy Popcorn Maker

November 13

En West Bend Stir Crazy Corn Popper är en elektronisk popcornmaskinen finns i sex Qt. och 8 Qt. modeller konstruerade med särskild motordriven omrörningsstav som rör de majskorn så att varje kärna värms och tillagas jämnt. Den har en non-stick, värmebeständigt bas, lock som fungerar som en popcorn skål och en smör väl som distribuerar smör på popcorn som kärnor pop. The Stir Crazy har få delar och en enkel konstruktion. Som ett resultat, när du lägger de ingredienser du kommer att ha färska popcorn klar inom fyra till sex minuter.

Instruktioner

1 Placera basen på en torr, jämn yta. Skjut omrörarstav på skruven i centrum. Skruva vredet medurs på skruven tills tight, för att säkra stången.

2 Lägg ingredienserna till basen i ett skikt nivå enligt följande: att göra 8 liter popcorn - en fjärdedel kopp majs, 4 msk. olja; 6 liter - en kopp majs, 3 msk. olja; 4 liter - 2/3 kopp majs, 2 msk. olja; eller 2 liter - 1/3 kopp majs, 1 msk. olja.

3 Rikta in handtagen på locket med handtagen på basen. Fäst locket till basen. Om du gör smörade popcorn, placera sex klappar mjukt smör i ett skikt nivå över hålen i smöret väl; eller vänta tills kärnorna börjar pop och lägga sex kalla smör.

4 Anslut strömsladden till basen och till ett eluttag. Vänta fyra till sex minuter för majs till pop.

5 Koppla enheten. Ta tag i basen med en eller flera grytlappar och dra sladden försiktigt från det.

6 Kontrollera smöret väl, om du använde det för att göra smörade popcorn, smör som inte smälter genom hålen. Om det behövs, tryck smöret genom hålen med en bakelse borste.

7 Fäst plastlocket på smöret väl och skjut den på plats tills det hakar.

8 Vänd på enheten och lyft basen bort - göra vissa att när du lyfter det inre av basen det är vänd bort från dig. Fastställt grund åt sidan.

9 Strö salt och / eller pålägg såsom karamell, choklad och nötter på popcorn; eller överföra popcorn till en annan stor skål, tillsätt sedan pålägg.

10 Upprepa stegen för att göra ytterligare popcorn eller vänta på att enheten svalna och tvätta locket, mössa, omrörarstav, reglaget och bas interiör med en varm tvålmikrofiberduk sedan. Skölj delarna med undantag för basen under varmt kranvatten och torka med en annan duk. Skölj basen med en fuktig trasa och torka; eller skölj bas, torka av den med en ättika fuktad trasa för att avlägsna missfärgning märken, skölj igen och sedan torka. Förvara enheten som önskat.

Tips

  • Om du använder gourmet eller premium majs i 8 Qt. modell, använda mindre majs: 8 liter - en kopp; 6 quarts - 3/4 kopp; 4 liter - halv kopp; eller 2 liter - 1/4 kopp.
  • Rengör alltid enheten före användning. Använd aldrig slipmedel kemikalier eller städredskap.
  • Enheten är inte diskmaskin säker.
  • Använd endast enheten på ett bord eller bänk - aldrig på eller i en kamin.
  • Enheten har ingen automatisk avstängning. Som ett resultat, alltid koppla omedelbart efter majs avslutar poppar.
  • skaka aldrig enheten.
  • Använd aldrig ister, smör eller margarin i botten.
  • Var försiktig, eftersom enheten producerar het ånga som kan orsaka brännskador.

  

Kommentar