Hur man fyller en Percolator

July 14

Hur man fyller en Percolator


För människor som vill ha en starkare och mer robust kaffe som droppar kaffebryggare verkar inte kunna ge dem - prova att använda en kaffebryggare för att göra ditt kaffe. Deras användning av kokande vatten filtrering upp och genom korgen, gör kaffe som är starkare och hetare än de flesta av de andra stilen av kaffebryggare på marknaden idag. Fyllning och använder din kaffebryggare är inte så svårt, och när du gör det en gång, kommer du att ha system för att göra kaffe i det ned pat.

Instruktioner

1 Rengör kaffekanna eventuella överblivna kaffe, rester eller rengöringsmedel innan det fylls och brygga en ny sats kaffe.

2 Välj ett grovmalet kaffe att använda i din kaffebryggare. Malt kaffe för fin lämnar sediment efter det bryggs.

3 Ta bort filterhållaren och skaftet som håller den upprätt från insidan av den perkolator.

4 Fyll filterhållaren med kaffe i förhållandet 1 tesked per kopp bryggkaffe. Använd flera grunder per kopp om du vill ha en starkare blandning. Byt ut filterhållaren på spindeln och sätt på locket på filterhållaren.

5 Fyll kokare kastrull med vatten till markeringen, som ligger inne i eller utanför potten, beroende på antalet koppar kaffe du gör. Tillsätt inte vatten över bryggkorgen.

6 Placera filterhållaren och skaftet håller den tillbaka insidan av percolator potten. Sätt på locket på toppen av den perkolator potten.

7 Placera bryggaren potten på spisen och värm på medelhög tills kaffet börjar sippra. Vänd kaminen så det gör en perk för varje 2 sekunder bryggtid.

8 Brygga ditt kaffe för 6 minuter om din önskan det ljus, 14 minuter för en medel brygga och 24 minuter för mörkt, starkare kaffe. Ta bort filterhållaren när kaffet är gjort.

Tips

  • Fyllning din kaffebryggare kan få den att svämma över med kokande vatten medan percolating.Handle med omsorg som potten, kaffe och skäl är varm.

  

Kommentar