Hur ta hand om Hermit Crab Eggs

April 26

Hur ta hand om Hermit Crab Eggs


Eremitkräftor är ett populärt husdjur för dem som tycker om att titta på dag till dag äventyr vattenlevande organismer. Krabbor njuta ett akvarium som något efterliknar deras naturliga miljö. Desto gladare krabba desto mer sannolikt att det kommer att avla med en partner. Det är viktigt att se till att när du köper eremitkräftor som du får en hane och en hona. När eremitkräfta lägger ägg under vintermånaderna, är det bäst att ge den bästa vården för ägg som möjligt för att kläckning.

Instruktioner

1 Kontrollera din kvinnliga eremitkräfta för ägg. Kvinnliga eremitkräftor bär sina ägg i en månad före kläckning. Äggen vända från ljust röd till grå som embryona använda äggulan försörjningen.

2 Håll vattentemperaturen kring 72 F. Hermit krabbor har en svår tid överlevande temperaturer som är för kallt eller varmt. Dessutom ägg som kläcks kommer att kastas i vattnet som i så hög grad regleras som möjligt.

3 Kontrollera filtret för att säkerställa att när äggen kläcks de inte sugs upp i filtreringssystem.

4 Placera en bit av koraller i vattnet som har haft tillräckligt med tid för att bläddra i tanken, så att eremitkräfta kan kasta sina ägg från korall när de är redo att kläckas.

Tips

  • Köp små snäckor för kläckta eremitkräftor att leva i.

  

Kommentar