Billiga boende i Paris

January 13

Billiga boende i Paris


De flesta människor blir förälskad i Paris, men absolut inte på grund av sina priser. De flesta av de intressanta platser, som Eiffeltornet, Versailles eller Louvren, kan kosta en vacker slant. Fina franska restauranger och butiker otaliga designer kräva betydande utlägg av kontanter. Lyckligtvis visar det sig ditt boende behöver inte kosta en förmögenhet. Under 2010 de här hotellen varierade mellan $ 80 och $ 150 per natt.

Pink Hotel

hotellets inredning ligger i 12e arrondissement, levererar på sitt namn, utan att gå in overkill. Det finns bara tillräckligt rosa för att se "la vie en rose", som Edith Piaf skulle ha bjudit. Den renoverade fastigheter är pittoreska och små, med endast 15 rum. Det är också mycket nära Place de la Bastille, Jardin Yitzhak Rabin och Parc de Bercy. Det finns gott om bistroer att välja på i denna stadsdel också, vilket ger möjligen välsmakande spontana upptäcktsfärder.

Pink Hotel

20 Bis rue Dugommier

75012 Paris

011-33-01-43-43-47-73

pinkhotel.fr

Hotel Lecourbe

Hotel Lecourbe har den distinkta kvalitet att göra besökare känns som lokalbefolkningen. Med sin trädgård uteplats, klassisk arkitektur och modern inredning, har det "hem" skrivet över det hela. Hotel Lecourbe ligger nära Eiffeltornet, Montparnasse, Napoleons grav på Les Invalides och Rodin-museet. Med detta i åtanke, är det troligt att området kommer att besöks av många turister. Sovrummen är lämpligt bekväm, vilket leder till en god natts sömn innan frukost serveras från 7:00 till 10:00.

Hotel Lecourbe

28, rue Lecourbe

75015 Paris

011-33-01-47-34-49-06

hotel-lecourbe-eiffel.com

Hôtel du Collège de France

Som om att vara i trendiga Quartier Latin var inte tillräckligt, detta boutiquehotell är en historielektion i sig, med sin gamla arkitektur och medeltida dekorationer. Enkel-, dubbel-eller bättre rum är tillgängliga, var och en ger exakt vad du behöver utan alla väsen och volanger. Besökare har lovordats stor plats, som drar in dig i dag till dag rutin av många parisare. Den vänliga personalen finns alltid till hands för att hjälpa dig hitta närliggande attraktionerna, såsom Notre-Dame de Paris och Jardin du Luxembourg.

Hôtel du Collège de France

7, rue Thénard

75005 Paris

011-33-01-43-26-78-36

hotel-collegedefrance.com

Hotel Valadon

Denna funky lite gemensamt påminner oss om att gamla Paris är fullt kapabla att vara ny. Hotellets moderna design noggrant införlivas i byggnadens befintliga funktioner, så det finns gott om exponerade tegel och träytor. Förankrad i 7e arrondissement, är det inte långt från Eiffeltornet och Champs de Mars. De som reser med barn kommer att uppskatta närheten dockteater. Medan många hotell i Paris inte kan garantera lugn, de flesta gäster känna Valadon burken. För vissa ner tid, är uteplatsen en favorit hang-out.

Hotel Valadon

16, rue Valadon

75007 Paris

011-33-01-47-53-89-85

hotelvaladon.com

Hôtel Diana

Denna plats är perfekt för dem som är nöjda med grunderna och planerar att merparten av sin tid utanför hotellet. Det är charmigt och intim, med endast 23 rum. Alla är luftkonditionerade och har ett eget badrum, vilket inte alltid är en självklarhet. Eftersom det är i Quartier Latin, det är nära till massor av action och fashionabla platser som de flesta besökare kommer att njuta. Det är också bara tvärs över gatan från den legendariska Sorbonne och ett stenkast från Cluny Medeltidsmuseum.

Hôtel Diana

73, rue Saint-Jacques

75005 Paris

011-33-01-43-54-92-55

hotel-diana-paris.com


  

Kommentar