Barnaktiviteter i Clarksville, Tennessee

September 19

Barnaktiviteter i Clarksville, Tennessee


Clarksville är en av Tennessee äldsta städer, enligt staden Data.com, och har en befolkning på knappt 125.000 personer, i juli 2009. Staden ligger på gränsen mellan Tennessee-Kentucky och Cumberland rinner genom den. Clarksville är också hem till Fort Campbell Militärbas och flera Civil War Monument. Men, förutom historiska och aktuella militära anläggningar, staden erbjuder också flera aktiviteter för barn och familjer.

Dunbar Cave State Park

Dunbar Cave State Park (tn.gov) ligger mindre än två miles från centrala Clarksville och erbjuder besökarna picknick grunder, fiskeplatser och miles av vandringsleder. Det finns flera grottor i parken, liksom, som besökarna kan titta på, men från och med maj 2011 var grottan turer avbröts på grund av oro svamp växer i grottor. Dunbar Cave State Park erbjuder även barnaktiviteter, inklusive hantverk och teater presentationer, de flesta helger i picknickområde.

Fort Defiance

Clarksville spelade en viktig roll inbördeskriget och en av de militära befästningar från den tid som återstår öppen idag för turer. Fort Defiance (ftdefianceclarksville.com/) sitter på en bluff med utsikt över Cumberland River och var en hörnsten i förbunds försvar. Idag är Fort inte längre en aktiv militär tjänst, men erbjuder turer, inbördeskrig rekonstruktioner och ett interaktivt besökscentret där barn och vuxna kan lära sig mer om inbördeskriget. Fort Defiance är också den sista viloplats för mer än 300 soldater som dödades under inbördeskriget.

Riverview Mounds Century Farm

Riverview Mounds Century Farm (riverviewmoundsfarm.com) är en bondgård som har förts vidare genom en Clarks familj för mer än 100 år. Gården producerar för närvarande blåbär och vindruvor och erbjuder året-runt familjens aktiviteter också. Besökare kan delta i aktiviteter inklusive fat tåg rider, ponnyridning och jätte pjäser. Riverview Mounds Farm erbjuder hö rider året som går ut till indianska gravhögar, som ligger på gården egendom. Under hösten gården erbjuder också en pick-din-egen pumpa patch.

museer

Clarksville är hem till Tennessee näst största museum, Tull House Museum and Cultural Center (customshousemuseum.org) och Don F. Pratt Museum (http://www.fortcampbell.com/pratt.php). Tull House Museum är hem för en mängd utställningar, inklusive en timmerstuga från 1842 och ett postkontor från tidigt 1900-tal. Många av museets utställningar är händerna på och det finns också en särskild del av museet ägnas åt barn och barnaktiviteter. Don F. Pratt Museum inrymmer bitar av militär historia går tillbaka till andra världskriget och ligger på grund av Fort Campbell. Besökare kan faktiskt röra flera av utställningsföremålen och lära sig mer om militärhistoria.


  

Kommentar