Hur man kan förbättra på en köpta kakmix

July 23

Hur man kan förbättra på en köpta kakmix


Du kan ta en köpta kakmix och göra det smaka som det gjordes från början. Detta recept är bra för folk som inte är kreativa bagare. I själva verket är receptet bara så läcker som den är enkel. Det är upp till dig om huruvida du vill berätta för alla sanningen att det inte är en kaka bakad från scratch. Här är hur man kan förbättra på en butik köpt kakmix.

Instruktioner

1 Samla alla nödvändiga ingredienser som anges ovan och ingredienser som anges på kakmix rutan.

2 Placera alla de pulvriserade ingredienserna i en bunke. Var noga med att lägga till omedelbar pudding till mixen innan du lägger någon av de flytande ingredienserna.

3 Tillsätt flytande ingredienser och blanda. Följ instruktionerna på förpackningen, blanda i resten av flytande ingredienser såsom ägg, mjölk eller vatten. Vissa box mixar inkluderar smör eller margarin. När du har lagt till flytande ingredienser som kallas för på rutan instruktioner, tillsätt kopp gräddfil och blanda väl. Du kommer att märka att gräddfil orsakar smet att bli mycket fluffig och rika.

4 Rör i choklad chips. blanda dem manuellt med en sked. Det här steget är egentligen bara för chokladälskare. Det finns bara ett fåtal människor i världen som inte gillar choklad, så om denna kaka råkar vara en av de icke-chokladälskare, utelämna choklad chips.

5 Tillsätt choklad kyssar. Detta måste göras försiktigt. När den krämiga, är rik smeten hälls i tårta pan, noga placera oöppnade choklad chips runt ytan på smeten. Placera den med konen sidan nedåt. Pressa chokladen kyss precis tillräckligt långt så botten på kyss är även med toppen av kaksmet.

6 Baka kakan enligt anvisningarna på förpackningen.

Tips

  • Experimentera. Blanda choklad kakmix med chokladpudding eller gul kakmix med fransk vaniljpudding. Kombinationerna är oändliga. En sak är säker är att alla kommer att älska dina kakor.

  

Kommentar