Så bokar resor på Tuninter

November 20

Tuninter är en stor del inhemsk flygbolag som grundades 1991 som ett dotterbolag till Tunisair. Resor till städer i Italien och Libyen ibland tillgodoses. Trots en fruktansvärd olycka i 2005 till följd av installationen av en felaktig bränslemätare, fortsätter Tuninter att frodas, har tjänstgjort över 5 miljoner passagerare.

Instruktioner

Boka Travel på Tuninter

1 Kontakta din resebyrå för att lära sig om Tuninter disponibla flyg och biljettpriser. Se till att ha dina resedatum och önskade avgångs- och ankomst destinationer låst i förväg. Tuninter erbjuder en webbplats som presenterar denna information, men platsen är endast erbjuds i franska. En engelskspråkiga versionen av denna webbplats är på väg, men det är fortfarande under uppbyggnad.

2 Skicka ett mail till [email protected]~~V att göra bokningar.

Njut flyg på Tuninter

3 Checka in i lämplig tid för din typ av flyg: minst 30 minuter före avgång för inrikesflyg och minst 40 minuter före avgång för internationella flygningar.

4 Kontrollera att du har distriktsbeteckning på ditt bagage som säger ditt namn och adress. Bagage hanterare behåller rätten att neka bagage eller gods efter eget gottfinn.

5 Håll dig inom viktkraven för ditt bagage att undvika att betala extra avgifter. Gränserna är 15 kg (ca 33 pund) för inrikesflyg och 20 kg (ca 44 lb) för internationella flygningar.

Upptäck Tunisien

6 Boka reservationer på en av de många semesterorter längs kusten och njuta av den perfekta stranden semester. Här, sandstränder och varma blå vatten tar andan ur dig. Det finns även ett par museer att utbilda dig på den lokala historien!

7 Fördjupa dig i romersk historia och besöka Sufetula, en av de mest antika romerska städer som fortfarande existerar.

8 Besök Tunisiens bästa museum, Bardo. Här hittar du pedagogiska bitar om Afrikas historia, som sträcker sig från jordbruk till religiösa seder. Du hittar också mosaiker av Bulla Regia här.

9 Ta en bok med enkla franska eller arabiska fraser med dig på dina resor. Arabiska är huvudspråket i Tunisien, men franska är också utbrett. Engelska används sällan, så du behöver ett grepp om endera av dessa två språk för att tala med lokalbefolkningen.

Tips

  • Ensamkommande barn och passagerare som behöver särskilt stöd måste checka in minst 60 minuter före avgång.
  • Tuninter för närvarande inte har en engelskspråkig boknings webbplats eller telefonnummer.

  

Kommentar