Hotell i Downtown Miami och South Beach

October 11

Hotell i Downtown Miami och South Beach


Downtown Miami Beach, Florida, och South Beach dra tusentals turister till området varje år för semester att utforska och njuta av den pittoreska utsikt över bukten och havet. Den orörda sandstränder, de många affärer och restauranger åtnjuts av turister och lokalbor. Detta trendigt område erbjuder en mängd olika boende att välja mellan.

Intercontinental Miami

Intercontinental Miami hotell ligger strax utanför motorväg 95 i hjärtat av downtown Miami, ståtar med en pittoresk utsikt över Biscayne Bay. Inom gångavstånd från hotellet finns ett stort utbud av butiker, nattklubbar och restauranger att utforska. Alla rum på hotellet är utrustade med trådlös höghastighetsanslutning till Internet, stor platt-tv, satellit-tv-tjänst, inklusive premium-stationer, mikrovågsugnar, miniatyr kylskåp, kaffebryggare, hårtork och luftkonditionering. Gästerna uppmanas också att njuta av den uppvärmda utomhuspoolen och det fullt utrustade gymmet. Full spa tjänster är tillgängliga för gäster och en restaurang och lounge finns på plats.

Intercontinental Miami

100 Chopin Plaza

Miami, FL 33131

305-577-1000

icmiamihotel.com

Doubletree Grand Hotel Biscayne Bay

Doubletree Grand Hotel ligger i centrala Miami, Florida, ligger strax intill vattnet i Biscayne Bay och har en spektakulär utsikt över bukten. Bara en mil bort från detta hotell är Port of Miami, som är nummer ett port i delstaten Florida. Vart och ett av rummen på hotellet är utrustad med trådlös höghastighetsanslutning till Internet, satellit-TV med premium-stationer, platt-TV, mikrovågsugn, miniatyr kylskåp, kaffebryggare, tryckavlastande madrass och hårtork. Andra bekvämligheter i denna Doubletree hotell inkluderar en uppvärmd inomhuspool, en barnpoolen, vid poolen bubbelpool, ett gym och en motionsslinga. En restaurang och lounge finns på plats.

Doubletree Grand Hotel Biscayne Bay

1717 North Bayshore Drive

Miami, Florida 33132

305-372-0313

doubletree1.hilton.com

Mondrian South Beach Hotel

Mondrian South Beach Hotel ligger inom gångavstånd från South Beach i Miami Beach, Florida. Också inom gångavstånd från hotellet är Flamingo Park och Lummus Park Beach. Vart och ett av rummen på anläggningen är utrustad med trådlös tillgång till Internet, kabel-TV, kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare och högsta kvalitet sängkläder. Ytterligare bekvämligheter omfattar utomhuspool, en barnpool, en bubbelpool, en övning anläggning och en restaurang och lounge. Spa och massage är tillgängliga.

Mondrian South Beach Hotel

1100 West Avenue

Miami Beach, FL 33139

305-514-1500

mondrian-miami.com

Wyndham Garden Hotel Miami South Beach

Wyndham Garden Hotel som ligger i South Beach-området i Miami erbjuder en glad modern inredning och ligger bara två kvarter från stranden. Varje rum på hotellet är utrustade med trådlös tillgång till Internet, satellit-TV, stor platt-TV, kaffebryggare och tryckavlastande madrass. Andra faciliteter inkluderar en uppvärmd utomhuspool, en bubbelpool och ett träningsrum. En restaurang och lounge finns på plats.

Wyndham Garden Hotel Miami South Beach

1050 Washington Avenue

Miami Beach, Florida 33139

305-674-1930

wyndham.com


  

Kommentar