Frisyrer i Hawaii

May 23

Frisyrer i Hawaii


Hawaiiöarna är kända för många saker, inklusive sin naturliga skönhet, fantastiska lokala frukt och producera, och miles av fantastiska stränder. Den populära frisyrer i Hawaii återspegla detta lokal färg och trenden mot enkla, vackra och enkla att hantera utseende.

Blommor

Eftersom Hawaii är också hem för många vackra blommor och växter, är en blomma i håret en gemensam trend i Hawaii. Alternativen är de färgstarka hibiskus, plumeria och orkidéer, bland andra, och blommorna kan gömd bakom ett öra eller placeras i en bulle eller upp-do. Blommor lägga till färg och charm till Hawaiian hår.

Långt hår

Många Hawaiian infödda växa deras hår långt och hålla den länge för år. För dem som har rakt hår, de inte ens föna håret, men kan bara låta det torka naturligt och bära det mycket enkelt ner. För dem med lockigt hår, är en Brazilian Blowout en populär uträtning behandling som gör att människor med naturligt lockigt hår att njuta av rakt hår i flera månader.

Up-Dos

Eftersom Hawaii är varmt och soligt i flera dagar varje år och eftersom stranden är platsen att vara många Hawaiian kvinnor bära dem upp håret att hålla den borta från ansiktet. Up-dos kan innehålla enkla ponny svansar, snyggare bullar eller franska vändningar eller flätor.

Hår för Män

Män i Hawaii har också traditionellt bärs sitt hår längre, antingen rakt eller i en fläta. Shorts nedskärningar som ger både bekvämlighet och komfort är också ett annat alternativ för Hawaiian män.


  

Kommentar