Så bokar hotell i Antalya, Turkiet

May 2

Så bokar hotell i Antalya, Turkiet


Den turkiska staden Antalya är känd för sin kombination av fantastiska stränder, toppar och historiska Kaleici-området och marina. Uppflugen på en klippa i den södra delen av Anatolia halvön, vid stranden av Medelhavet, är Anatalya hem till hundratals hotell i alla prisklasser. Du kan hitta allt från lyxiga fyra och fem-stjärniga resorts till boutique hotell och värdshus. Boka ett rum för din resa till Antalya är lika enkelt som det är för någon annan populärt turistmål.

Instruktioner

1 Gå till Expedia.com. Du kan välja mellan mer än 200 hotell i Antalya på Expedia, men du kan göra samma med hjälp av andra resor bokning webbplatser som promotions, som fungerar på samma sätt.

2 Klicka på "Hotel" och ange "Antalya, Turkiet" i "Vilken stad?" fält. Ange din check-in och utcheckning datum. Välj antal rum, vuxna och barn i rullgardinsmenyerna. Klicka på "Sök efter hotell."

3 Förfina sökningen i området längst upp på sidan. Till exempel, om du vill stanna på Lara Beach, välj den från "Hotell i ett område" i rullgardinsmenyn. Dessutom väljer den minsta stjärnklassificering du vill använda för ditt hotell.

4 Bläddra i hotellresultaten. Du kommer troligen att ha massor av alternativ. För att gå till nästa sida, klicka på "Nästa" längst ner. Klicka på "Boka!" Länken till höger om önskad hotellrum.

5 Granska ränta och detaljer, information om hotellet och reglerna restriktioner. Klicka på "Fortsätt med bokning." Om du inte vill gå framåt, klicka på tillbakaknappen i din webbläsare.

6 Logga in på ditt befintliga konto, eller om du inte har ett, klicka på motsvarande knapp för att skapa ett nytt konto eller fortsätta som en gäst. Följ stegen för att ange resenärer detaljer och din betalningsinformation. Klicka på "Complete denna bokning" -knappen för att göra din bokning. Skriv ut sidan för dina poster.


  

Kommentar