Tips för att ta en Disney Cruise

August 6

Disney Cruises erbjuder sjöss äventyr en kryssning med pompa och festligheter av en Disney semester. Familjer kan njuta av tropiska platser, underhållning med Disney-figurer och aktiviteter för vuxna och barn, inklusive ungdomsklubbar och spa. Familjer kan göra det mesta av Disney Cruises genom att följa några praktiska tips.

Hidden Mickey

Leta efter gömda Mickeys i fartygskonstruktioner. Den ikoniska tre cirkel chef för Mickey Mouse fungerar som ett emblem för Disney, och är dold på många ställen, såsom tapeter, mattor, stol ryggar, barstolar, och även om Castaway Cay ön, där Disney Kryssningsfartyg ibland docka.

Förpackning

Spara besväret att packa baby leveranser genom att beställa dem i förväg genom Babies Travel Lite program. Leveranser kommer att levereras till din hytt. Bära baddräkter vid ankomsten till fartyget. Iklädd en baddräkt innebär att gästerna kan släppa bagage snabbt och skynda till poolen. En bra plats vid poolen är svårt att få, så varje minut räknas. Pack för casual och dressat tillfälliga händelser, men på vissa restauranger, såsom Palo kräver män att bära jackor och kvinnor don cocktail klänningar. Fartyg har även formella nätter, där smoking eller formella kostymer föreslås.

rabatter

Cruise publiken kan spara pengar genom att boka i grupper. Speciella rabatter erbjuds för militär personal, resebyråer och gruppmedlemmar, så kontrollera att se hur man kvalificera sig för dessa rabatter. Titta även i lågtrafikerade kryssningsdatum för några av de bästa erbjudandena. Be om en hemlig ventil hytt; Dessa rum säljs vid inner hytt priser men är utanför hytter med begränsad utsikt ventiler.

tidig ankomst

Dit tidigt. Tidiga ankomster vanligtvis tillbringar mindre tid vid incheckningen, och rummen är ofta tillgängliga före den schemalagda tiden. Väl på fartyget, kan kryssningsbesökare börja hänga vid poolen eller njuta av någon av de andra bekvämlighet fartyget har att erbjuda.

reservationer

Boka aktiviteter och middag reservationer i förväg, eftersom dessa fyller upp snabbt. Disney erbjuder online-bokningar för många restauranger och aktiviteter. Om kryssningsbesökare är medlemmar i Castaway klubbar, kan de göra bokningar så tidigt som 120 dagar i förväg; icke-Castaway Club medlemmar måste vänta tills 75 dagar före ombordstigning.

Ät och spela

Vid ankomsten till middagen, kan familjer checka in dine and play program. Detta program ger barn sina måltider snabbt och sedan ger föräldrar möjlighet att signera sina barn till en efter middagen spela program, så de vuxna kan njuta av sin egen privata måltid serveras i maklig takt. Ät och spela är öppen för barn i åldern tre till tolv.


  

Kommentar