Hur man gör Bio Oil

September 28

Hur man gör Bio Oil


Detaljhandeln produkt Bio Oil är tillgängligt över hela världen för behandling av olika hud elände, från akne och rynkor till hyperpigmentering och ärr. Tillverkaren rekommenderar att produkten används dagligen från en till tre månader. Vissa människor kan vara oroliga ingredienserna i Bio Oil. Varje person har olika grad av känslighet för kemikalier. Det finns en hypoallergen kombination som kan användas för att behandla problemet huden som du kan blanda hemma. Den innehåller naturliga, ekologiska ingredienser som är i allmänhet säkra för de flesta individer. Denna formel är utformad för att fungera som Bio Oil påstår sig, men utan syntetiska tillsatser som orsakar problem för dem med känslig hud. Denna metod kommer att göra cirka åtta uns av olja.

Instruktioner

1 Placera exakt ett uns av var och en av de oljor i ingrediensförteckningen i en icke-metalliska skål.

2 Rör oljorna försiktigt med en träslev i en minut för att kombinera dem.

3 Placera en tratt i öppningen av en öppnad 8-ounce flaska.

4 Häll oljeblandningen i tratten, gör det möjligt att fylla flaskan.

5 Ta en vitamin E kapsel och försiktigt punktera den med en steril nål eller stift. Pressa vitamin E olja i innehållet i flaskan och kassera den tomma kapseln. Upprepa med de andra vitaminkapslar. Vitamin E kommer att agera inte bara att läka oren hud, men också att naturligt bevara de andra oljor.

6 Ta bort tratten trots allt av oljorna har dräneras i flaskan och försegla flaskan ordentligt. Skaka flaskan för att kombinera alla ingredienserna. Massera några droppar av oljeblandningen på huden en gång eller två gånger om dagen för att naturligt förbättra konsistens, fukt, elasticitet, ton och tydlighet och att läka skador. Du bör börja märka de första förändringarna på mindre än en månad.

Tips

  • Håll din nyligen gjorda hudvårdsolja i en sval plats borta från solljus. En koboltblått eller bärnstensfärgad glasflaska skulle vara idealiskt för lagring eftersom färgen kommer att fungera som en skyddande sköld som hindrar olja från ultraviolett skada. Glaset är överlägsen lagring för att plast eftersom den senare är en petrokemisk produkt och kan innehålla föroreningar som så småningom kommer läcka in i oljeblandningen.
  • Vitamin A i morotsolja bromsar åldrandet av hudceller, men gör att huden av vissa människor att vara mer känsliga för solljus. Som en försiktighetsåtgärd, använd en hög solskyddsfaktor solskyddsmedel när de vistas utomhus under långa perioder för att förhindra solbränna.

  

Kommentar