Det bästa sättet att Tan

February 26

De som vill få lite färg från solen vill göra det utan att bli bränd. Medan garvning kan förbättra hudens färg, riskerna med UV-strålar innefattar hudcancer, mörka fläckar, och fina linjer eller rynkor. Trots riskerna, är det bästa sättet att tan att få färg med begränsad exponering för solljus genom att lägga ut vid rätt tidpunkt på dagen och skydda huden med SPF lotion.

När Tan

Vissa individer som solbränna gillar att lägga ut i timmar, få en gyllene lyster. Medan individer som har mörkare hud kan lägga ut längre innan de börjar se tecken på solbränna, begränsar tiden i solen fortfarande får du en solbränd utseende utan risk.

Begränsa solexponering till inte mer än en timme per gång. De flesta hudtoner kommer sola under en timme, och sedan börja brinna. Genom att begränsa tiden i solen, du får solbränna utan att bränna.

Solen är som hetast mellan klockan 10:00 och 02:00, så begränsa garv under det här fönstret till ca 30 minuter. Detta kommer att ge dig en solbränna på kortare tid, på grund av den intensiva solexponering. När du går in i solen, alltid bära en skyddande solkräm för att blockera skadliga UVA och UVB-strålar. En solskyddsfaktor på minst 30 brukar rekommenderas, och gör att du kan få en gyllene solbränna och skydda huden samtidigt.

solarier

Solarier är ett populärt alternativ för året runt bronse. Solarier är dock nästan lika farliga som garvning från solen, på grund av deras produktion av UV-strålar. En fördel med ett solarium, fast, är bristen på skadliga UVB-strålar, som är mer allmänt associerade med hudcancer. Men forskare vid Food and Drug Administration skicklighet varna folk att eventuella UV-strålar av något slag ökar risken för hudens åldrande och cancer.

Vid användning av ett solarium, spendera mer än 10 till 20 minuter liggande i sängen. Skydda din hud med särskilt sammansatta lotion för att skydda huden på samma sätt som i solen.

Oavsett om du får en solbränna från solen eller solarium, hålla huden återfuktad att förlänga livslängden på solbrännan. Det översta lagret av huden innehåller melanin, som avgör hur mycket färg du har, och hålla återfuktad det kommer att hjälpa den att inte flagna eller skal.

Spray Tans

Det säkraste sättet att solbränna är med spray tans eller brun utan sol-produkter. Nackdelen med själv garvare är att de ibland kan orsaka en orange glöd till huden om inte tillämpas korrekt. Många brun utan sol lotioner, sprayer och våtservetter finns på apotek, detaljhandel och skönhetsbutiker, så att du kan välja metod enklast för dig.

Innan du använder en brun utan sol, ta en dusch och exfoliera hela kroppen, speciellt runt fötterna, knän och armbågar. Detta kommer att förhindra färg från att overabsorbed av torr hud i dessa områden och blir mörkare. Använd en ljus lager av själv sol för att ge en bas glöd, och sedan lägga på hela veckan för att uppnå önskat resultat.


  

Kommentar