Hur man räta ut håret med Shiseido uträtning

March 18

Hur man räta ut håret med Shiseido uträtning


Shiseido hår riktning är ett system som utvecklats i Japan att räta envis krulligt, vågigt eller lockigt hår, förklarar Hairbb.com. Enligt Casey Hair Design hemsida, kan processen ta omkring tre till fyra timmar beroende på längd, tjocklek och typ av hår. Förfarandet använder ett komplett utbud av produkter som permanent räta ut håret i ca ett år utan hårda andra typer av avslappnande.

Instruktioner

1 Tvätta håret med Shiseido s schampo produkt. Använd en behaglig temperatur, men undvik hett vatten, vilket kan skada håret under schamponering.

2 skick håret med Shiseido balsam. Detta hjälper till att förhindra skador på håret under avkopplande processen.

3 Applicera Shiseido s kristalliserande Straight Cream H1 (se avsnittet Resurser) till håret. Kontrollera att varje del av hår är helt täckt med grädden.

4 Sitta under en ångbåt, som är en plats med en huva som ger ånga specifikt till hår och kan köpas på nätet eller via en skönhetssalong leverans butik. Låt det sitta i håret i 30 till 40 minuter under en ångbåt. Om det inte räta tillräckligt på 30 minuter, applicera mer kräm och sitta i ytterligare 10 minuter. Annars, tvätta bort krämen ur håret. Som ett alternativ till ett sammanträde enligt affärs ångare, kör hett vatten för att bilda ånga och sitta nära den i ett badrum eller litet utrymme. Du kan också använda en skönhet ångbåt avsedd för ansiktet, men sitta nära det för ditt hår, istället.

5 Använd en ånga uträtning järn för att räta ut håret. Räta i sektioner av ungefär en halv tum till en tum från botten till toppen, med hjälp av en klämma eller hår slips, vid behov, för att hålla resten av håret ur vägen.

6 Applicera Shiseido s kristalliserande Straight Cream H2 till håret. Liksom H1 grädde, täcker håret helt och kontrollera att varje tråd har kräm appliceras på den. Sitta under ångaren 10 minuter.

7 Skölj ur andra grädde. Använd en hårtork för att torka håret.

8 Applicera Shiseido s kristallisera AQUAFIX (se avsnittet Resurser). Tillsätt en liten mängd gel på handen och arbeta genom håret från hårbotten ner. Den exakta mängden kommer att variera beroende på dig hårlängd. AQUAFIX är en gel som hjälper till att upprätthålla rakt hår.


  

Kommentar