Hur man gör säkerhetsnål Smycken

July 30

Hur man gör säkerhetsnål Smycken


Säkerhetsnålar och utsäde pärlor ihop för att skapa egna smycken bitar med obegränsad färgkombinationsmöjligheter. Armband och ringar kan göras för att rymma alla storlekar handled eller fingrar, och dolda tänjbar sladd inom säkerställer bitarna passar tätt utan att falla av. Brosch stift erbjuda ett ännu enklare projekt för början hantverkare. Små säkerhetsnålar är den mest mångsidiga i handgjorda smycken projekt, när stiftet är smal nog att acceptera pärlor och kort nog att smycken inte ser ut som en serie av säkerhetsnålar, om du inte inspektera bitarna noga.

Instruktioner

Färgrik ring eller armband

1 Öppna en säkerhetsnål och skjut en bunt av pärlor på den exponerade stift, lämnar bara tillräckligt med utrymme för att fästa stiftet stängt. Använd pärlor av alla samma färg eller något ljusare och mörkare för en monokromatisk utseende, eller använda slumpmässiga färger för en festlig färgrik ring eller armband.

2 Squirt en liten pool av hantverk och smycken lim på en skylt som papper. Doppa änden av en tandpetare in i klistret, sedan sprida ämnet över spetsen av stiftet. Stänga pin.

3 Öppna och fylla ytterligare säkerhetsnålar med pärlor, limning varje stängd medan du arbetar. Att skapa regnbåge linjer på ditt armband eller ring, använda en färg pärla på varje säkerhetsnål; till exempel, ett stift röd, en orange, en av gul och en grön och blå, med upp alla de färger du vill inkludera. Fyll upp tillräckligt säkerhetsnålar att gå runt handleden eller finger halvvägs; blank säkerhetsnålar utgör den andra halvan av pjäsen.

4 Skär två 12-tums bitar av elastiskt smycken sladd för ett armband eller två 4-tums bitar för en ring.

5 Ämne ena änden av ett spännband genom det övre hålet av en pärlstav säkerhetsnål; sedan trä det genom det nedre hålet av en vanlig, unbeaded stift. Fortsätt gäng en pärlstav stift linje upprätt, en unbeaded stift upp och ner, tills strängen stift ser tillräckligt länge för att linda runt handleden eller finger. Om du är osäker, försiktigt linda objektet runt handleden eller finger för att mäta det, att se bitarna inte glider av elastiska rep.

6 Trä återstående gummiband genom de motsatta ändarna av säkerhetsnål sträng - ändarna som inte har elastisk kör genom dem redan.

7 Ta de lösa ändarna av både elastiska stycken och linda säkerhetsnål sträng i en cirkel. Kontrollera igen för att se pjäsen passar antingen handleden eller finger, lägga till eller ta bort stift som behövs för att passa väl. Knyt ändarna av de elastiska snoddar till varandra - topp elastisk till toppen elastisk, botten till botten. Trimma bort överskottet elastiska utanför knuten. Lägg en klick hantverk lim över knutarna och låt den torka helt.

beaded Brosch

8 Öppna 5 till 10 små och medelsäkerhetsnålar - så många som ryms på en större stift; antalet varierar beroende på de pinnar som används.

9 Stack utsäde pärlor på varje öppen stift, så att tillräckligt med utrymme för att stänga stiften igen. Ordna pärlor i önskade färger, såsom svart och orange för Halloween.

10 Squirt en klick hantverk lim på huvudet av varje öppen säkerhetsnål, eller använda en tandpetare för att sprida lim på dem lättare. Stäng varje stift.

11 Öppna en stor säkerhetsnål och sträng pärlstav stift på den, som håller den stora tapp genom hålet i botten av varje pärlstav stift. Applicera en klick lim till chefen för den stora stift; stäng sedan stiftet igen.

Tips

  • Något stram är bättre än något lös för elastisk-baserade smycken; om objektet passar tätt, kommer det inte att falla av.
  • Var försiktig vid hantering av säkerhetsnålar för att undvika sticka fingrarna. Medan barn är kapabla att göra detta projekt är beading delen bäst avgörs av en vuxen om barnen är mycket unga.

  

Kommentar