Hur man använder "Just för Män"

August 17

Bara för Män är en populär hår-färgning produkt speciellt framtagen för män. Det bidrar till att helt täcka, eller helt enkelt minimera uppkomsten av gråa hår. Bara för Män kan användas som en all-over hårfärg, eller som medel för att minska eller eliminera grått hår från polisonger och skägg.

Instruktioner

1 Identifiera lämplig färg för ditt hår. Färgen porträtteras på lådan inte alltid exakt förutsäga den slutliga nyans. Om du är osäker på den exakta färg, gå en nyans ljusare för att undvika alltför mörkt hår.

2 Montera produkten i ditt badrum, där det finns enkel tillgång till dusch. Den bästa tiden att tillämpa Bara för Män är efter en frisyr, men innan ett schampo. Om du nyligen har schampon håret, vänta minst 24 timmar innan Bara för Män.

3 Squeeze blandningen på håret, börjar med grayest området och går vidare till resten av håret. Du kommer att vilja använda handskar under detta steg. massera försiktigt på hår, kom ihåg att täcka ryggen och sidorna.

4 Ställ in en timer i 5 minuter, eller lite mindre direkt efter blandningen tillämpas fullt ut. Timing är avgörande för att uppnå rätt färg. Vänta fyra till fem minuter, sedan gå vidare till nästa steg.

5 Skölj håret i duschen tills vattnet är klart. Schamponera håret ordentligt, vid behov upprepas. Följ med färg säker balsam.

6 Torka och styla håret som vanligt.

Tips

  • För att förhindra färgning runt hårfästet, kan du använda ett tunt lager av vaselin.
  • Om spill inträffar, tvätta omedelbart med varmt vatten och tvål.

  

Kommentar