Oro med frys bananer

June 16

Oro med frys bananer


När en banan blir för mogen och du fortfarande inte har hittat en användning för det, är frysning ett användbart alternativ. En oro frysa bananer är att en upptinad fryst banan inte smakar likadant som ett färskt när man skalar och äta den. För all annan användning, men frysta bananer fungerar lika bra som nya. De håller i flera månader och kan användas i nästan alla recept som kräver bananer.

Peeling frysta bananer

När frysning bananer, kan du antingen lämna skalet på eller ta bort det. Den största fördelen med att lämna skalet på är att skalet förhindrar frysbrännskada. Skalet blir mörkbrun, men under, kommer banan håller sig fräscha. Om du gör skalar dina bananer före frysning dem, lägg dem i en plastpåse eller linda in dem i folie.

Frysning bananer för Smoothies

Många människor använder frysta bananer i smoothies. Fryst frukt eliminerar behovet av is, som urvattnar drycken. Det är också lättare på en mixer än is. Om du vill frysa bananer för en smoothie, skala dem och skär dem i skivor och förvara dem i en försluten plastpåse. Denna metod minskar förberedelsetiden för smoothie.

Mosa frysta bananer

Många recept kräver mosade eller mosade bananer. Det är svårt att mosa en frusen banan med en gaffel som du skulle ett färskt, så du behöver för att sätta dem i en mixer till puré dem. Det hjälper om du skär bananerna i bitar innan du frysa dem. Mosad fryst banan gör också en läcker kall behandling.

Upptining Frysta bananer

Frysta bananer ta ca 2 timmar för att tina naturligt, enligt Favorite Frys Foods. Om du behöver tina frukt direkt, lägga den i mikron i en till två minuter på inställningen avfrostning. Du kan klippa frysta bananer före eller efter tina dem, även om de är något lättare att hantera när tinas.


  

Kommentar