Hur får man på flyg om ID stulna eller försvunna

February 18

Förutsatt att din flygning är inom femtio USA, kommer du att kunna gå ombord utan standard identifiering. Det finns flera saker att veta, men inklusive vad man ska säga och hur man beter sig. Använda fel språk eller ser ut att ha en attityd kan vara skäl för en vägran att gå ombord, liksom inte att komma tidigt.

Instruktioner

1 Anlända tidigt. Standardprotokoll råder en ankomst minst en timme till en och en halv timme för resor med identifiering. Många flygbolag tillåter checka in tre timmar före avgång. Vid ankomsten utan identifiering, incheckning vid denna tidpunkt, eller senast 2-1 / 2 timmar, skulle vara klokt.

2 Gå till lämplig flygbolaget disken. Försök inte att checka in i en kiosk, säker förväg online incheckning eller på annat sätt förbereda din resa utan att tala med en representant.

3 Förklara att du har förlorat ditt ID eller hade det stulna. Vissa flygbolag gör en notering på färdvägar för personer som reser utan ordentlig ID eller åtminstone på boardingkortet.

4 Gå till säkerhetskontrollen. När du tillfrågas för identifiering, förklara vad som hänt. Inte bara säga att du inte har det eller vägrar att visa den. Du måste ange att ditt ID har förlorats eller stulits. Skillnaden mellan vägran att visa ett ID till Transportation Security Administration och efter att ha förlorat ett ID är skillnaden mellan ombordstigning och inte ombordstigning. Nu är inte rätt tid för privatlivet.

5 Underkasta sig sekundär sökning. Väl framme vid säkerhetskontrollen kommer du att bli ombedd att kliva åt sidan efter tyder på att du inte har någon ytterligare ID. Antingen nära checkpoint eller i ett privat rum, en klapp ner, wand söka och söka igenom din incheckning bagage kommer att äga rum. När rensas, kommer du att tillåtas att gå ombord på flyget.

Tips

  • Klänning i företag professionell klädsel. Ibland har vissa flygbolag vägrade passagerare utan identifiering. Ett experiment som utfördes 2006, av John Gilmore, en medlem av Department of Homeland Security privatliv rådgivande kommitté, vände upp en möjlig lutning för TSA tjänstemän att låta personer ombord som är artig och väl klädd. I vilket fall som helst, det verkligen inte ont.

  

Kommentar