Hur länge att koka färsk krabba ben

March 31

Krabba ben ge kött som är saftig, söt och lite salt men mycket anbud och rätt smakrikt. Att koka krabba ben är också ganska enkelt. Tillsätt bara tillräckligt med vatten för att täcka krabba benen och föra den till en koka. Placera sedan krabba benen i potten. Koka dem producerar den bästa smaken och saftigare kött eftersom vattnet strömmar in i skalet och omger köttet.

General koktiden

Färska krabba benen är ofruset och typiskt håller bara en liten mängd kött mellan lagren av härdat skal. Det innebär att benen inte behöver kokas under mycket lång tid. Att laga ett pund av krabba ben, räknar med att koka dem i ca 8 minuter. Detta bör noggrant laga crab leg kött utan att göra det trådiga, tuffa eller seg. Om du vill att benen svampiga och saftigare, koka dem i 6 eller 7 minuter. För tuffare kött, koka i upp till 10 minuter. Om benen är lättstekt, kan du alltid placera krabba benen som inte har knäckt öppna tillbaka i grytan.

mindre Legs

Mindre krabba ben kan laga mycket snabbare eftersom det finns mindre kött att laga mat. En generell regel för matlagning mindre krabba ben är ca 5 till 6 minuter i kokande vatten. Naturligtvis måste du överväga andra faktorer som temperaturen på vattnet. I en rullande koka benen kan laga mat i fem minuter, medan en långsam koka ska laga benen på 7 minuter. Dessutom, om du är matlagning många krabba benen i en kruka, kanske du vill ge dem mer tid, 8 till 10 minuter.

King Crab Legs

King crab ben är den största av krabba benen och i vissa fall kan vara 2 inches i diameter. När du tillaga större krabba ben, vara säker på att laga dem mer noggrant. En stor sats av king crab ben tar mellan 8-10 minuter för att fullständigt koka igenom. Cook king crab ben i en stor kastrull med tillräckligt med vatten för att fullständigt dränka krabba benen. Det är en bra idé att testa krabba benen genom sprickbildning en av de större öppna och testa köttet för att se om det är gjort. Om inte, kan benen sättas tillbaka i potten för en minut eller två.


  

Kommentar