Hur Texture Bangs

March 5

Hur Texture Bangs


Bangs är här för att stanna. Oavsett om du bär dem länge och stripig eller kort och stiliga, kan de lägga ett lager av djup till någon frisyr. Bangs gör dock kräva en hel del underhåll. Även om du kanske få din frisyr varje 8, eller till och med 12, veckor, kommer din lugg börja titta illa efter bara en månads tillväxt. Lyckligtvis är inte alls så svårt som att ge dig en frisyr underhålla dina smällar mellan hårklippning. Med en bra sax och lite tålamod kan du ta hand om dina egna smällar mellan besöken till frisören.

Instruktioner

1 Tvätta och torka håret. Smutsigt hår kan tyngas med hår produkt, oljor, och även skräp från elementen. För att undvika att skära din lugg för kort, vill du se till att de är så lätta som möjligt. Torka håret som vanligt och använda en liten rund borste för att torka din lugg noggrant. Våta smällar låg mycket plattare och längre än torra smällar, vilket kan leda till att du avbröt mer hår än du tänkt att.

2 Samla dina smällar i mellan fingrarna på din icke-dominanta handen. Om du är högerhänt, samla luggen i vänster hand, och se till att de är så platt och sprida ut som möjligt.

3 Skjut fingrarna, med luggen fortfarande samlats in mellan dem, nära kanten av håret. Lämna ungefär en centimeter av hår som sticker ut från ändarna. Trimma denna centimeter av håret rakt över. Skär så lite hår som möjligt, eftersom du alltid kan gå tillbaka och skära mer; Men när det är skuren, du fastnat med det ett tag. Du kan upprepa denna process tills luggen är 1-2 centimeter längre än du skulle helst vilja att de var.

4 Skjut fingrarna ned endast något, den här gången lämnar en tum och en halv till två inches av hår som sticker ut från ändarna av fingrarna.

5 Håll saxen vertikalt och klipp upp i luggen. Detta är inte en exakt konst. Börja på ena sidan, klipp upp i luggen och sedan flytta saxen över lite och upprepa detta. Ju djupare - eller närmare hårbotten - du klipper, desto mer definierade texturen bli. När du har gått från den ena sidan till den andra, borsta ut luggen att bli av med håret som du har tunnats ut och bedöma ditt arbete. Om du vill luggen att vara mer strukturerat eller choppier, upprepa denna process tills de är enligt dina önskemål.

Tips

  • Om du inte är nöjd med hur din lugg sig efter att du texturize dem, besöka din frisör. Att försöka fixa dem själv kommer bara att förvärra situationen. Bang trim är relativt billiga och även om det är trevligt att spara några dollar, när situationen går snett, är det smartare att lämna det till proffs att åtgärda.

  

Kommentar