Hur Gör resor Trailer Kuddar

October 25

Hur Gör resor Trailer Kuddar


Resor trailer kuddar ser en hel del användning och missbruk genom åren. Även kuddar som är i gott skick kan bli föråldrade. Att göra om kuddarna i en resa släpvagn är ett bra sätt att uppdatera utseendet på din trailer. Det enklaste sättet att göra om resor trailer kuddar är att täcka dem med nytt tyg. När du väljer nytt tyg för kuddar, är det viktigt att hitta ett tyg som är hållbart och attraktivt.

Instruktioner

1 Välj det tyg du ska använda för att göra om resor trailer kuddar. Tvätta, torka och järn tyget innan sy locket för resor trailer kuddar. Otvättad tyg kan krympa när den tvättas.

2 Ta bort det gamla tyget från resor trailer kuddar. Unpick kuddarna försiktigt med en sprättkniven så den gamla väven kan användas som en mall för den nya dynan tyget.

3 Lägg ut den nya tyget för kuddar på en plan yta. Placera den gamla kudde tyg ovanpå den nya strukturen. Använda den gamla kudde tyget som en mall. Trace runt mallen med krita.

4 Klipp tyget till kuddar med tyg sax.

5 Matcha lämpliga tygstycken. Placera ihop kanterna så att de är i jämnhöjd och tyget mönstret är på insidan. Nåla tyget tillsammans längs kanten.

6 Sy en ¼-tums raksöm längs kanterna på tyget. Sy alla kanterna på tyget tillsammans med undantag för en.

7 Vänd kuddfodral rätsidan ut. Skjut skumdyna i tyget locket.

8 Stoppa de råa kanterna på locket under och fästa dem tillsammans.

9 Trä en nål med tunga tråd. Använd tråd och nål för att sy ihop nålas kanten av kudden hand.


  

Kommentar