Motell i närheten av Castine, Maine

June 7

Motell i närheten av Castine, Maine


Castine, en kustby i Maine har en året runt befolkning på cirka 1300 under 2011, vilket omfattar ca 700 studenter som deltar Maine Maritime Academy. Under sommarmånaderna, är Castine ett paradis för turister och befolkningen fördubblas i storlek. Förutom kust attraktion, är Castine full av historisk arkitektur och landmärken. Motell boende kan hittas några miles från Castine och lokala värdshusen finns för gäster som bor i Castine.

Motell nära Castine

Bait Motell är ett familjeägt motell med 14 rum. Deluxe och standard boende finns. Alla rum har kabel-tv och luftkonditionering. Standard rum har en full-size säng och deluxerum har en king size-eller två fullstora sängar. Rum under 2011 sträcker sig från $ 79 till $ 119 per natt. Alla rum är rökfria; hundar är tillåtna för $ 20 extra per natt.

Yardarm Motel erbjuder rum i en mängd olika storlekar. Alla rum har Wi-Fi och luftkonditionering. Ett träningsrum finns på plats och en tvättomat ligger tvärs över gatan. Frukost tillhandahålls i frukostrummet. Priser under 2011 sträcker sig från 61 $ till 120 $. Två rum är tillgängliga för gäster med husdjur.

Motell med Cottages nära Castine

Seascape Motel and Cottages har sju Motell rum med queen size-sängar, kabel-TV, luftkonditionering, kylskåp och Wi-Fi. En- och två sovrum stugor med separat vardagsrum och fullt utrustat kök finns också. Alla boende har utsikt över en uppvärmd pool. Priserna är från $ 49 till $ 179 under 2011, beroende på storlek och säsong. Rummen är rökfri. Små hundar eller katter är tillåtna i vissa stugor utom under juli och augusti.

Isleview Motel är familjeägt och har 14 rum med 32-tums platt-tv, kylskåp, Wi-Fi och luftkonditionering. Kontinental frukost ingår också. Priser för motellrum är från $ 65 till $ 85 i 2011. Alla rum är rökfria och husdjur är inte tillåtna. Stugor i olika storlekar finns också.

Boende på Castine

The Castine Inn, ett stort land inn har 18 rum med egna badrum. Varje rum är unikt i storlek och inredning. Priserna för 2011 börjar på $ 110 till $ 195 per natt. Kontinental frukost ingår.

Manor Inn har rum i olika storlekar och bekvämligheter, alla med privata badrum. Trådlöst internet finns tillgängligt gratis och en fullständig gratis frukost ingår. Priserna varierar från $ 110 till $ 290 i 2011. Värdshuset är icke-rökare och pet vänliga och har en egen pub för middagar.

Pentagoet Inn är Castine äldsta sommarhotell. De 16 rummen är alla enskilda och har eget badrum. Priset, som börjar på $ 140 i 2011, inkluderar full land frukost, eftermiddagsfika, cyklar, Wi-Fi och gästdator. Värdshuset har en restaurang och pub.

Andra Motell och logi i Castine området.

Twilite Motel har 22 enheter på en fem tunnland herrgårdsmiljö. Olika rum och säng alternativ är tillgängliga. Priser börjar på $ 49 till $ 121 i 2011, och inkluderar kontinental frukost.

Comfort Inn Ocean Edge har en egen restaurang, uppvärmd inomhuspool, badtunna och bastu. Hotellet har ocean-främre rum med balkong, och alla rum har kylskåp och mikrovågsugn. Priser i 2011 är runt $ 89, av säsongen, och över $ 100 i säsong. Kontinental frukost ingår.


  

Kommentar