Djurvänligt Bostäder i Siesta Key, Florida

May 10

Djurvänligt Bostäder i Siesta Key, Florida


Siesta Key, Florida, är en åtta mil barriär ö som sitter intill Sarasota strax utanför västkusten i Florida. Med sina vackra sandstränder och kristallklart vatten, är Siesta Key en populär destination för tusentals varje år. För besökare som vill resa till Siesta Key med husdjur, kommer flera orter och hotell tillgodose sina fyrbenta vänner.

Banana Bay Club

Banana Bay Club har både strand villor och stugor vattnet. The Beach Villas är 100 yards bort från sanden på stranden sidan av Points of Rock Road. Djurvänligt villor finns med dagligen, veckovis eller månadsvis priser. Villor sträcker sig från studio storlek med ett bad till en fyra sovrum, två badrum strandhus. Alla villor levereras som standard med kabel-tv. På grund, kommer gästerna att hitta tvättstuga och en stor swimmingpool. Stranden ligger inom gångavstånd från strandvillor.

Stugorna vattnet är på en lagun på Midnight Pass Road. Stugorna är också djurvänligt med dagligen, veckovis och månadsvis priser angivna. Stugorna varierar från vattnet studio storlek med ett bad till en strand med tre sovrum, två badhus. På grund av stugorna vattnet finns tvättmöjligheter, pool, solstolar och uteplats möbler och en privat fiskehamnen. Gäst bor på en av de patrullerande stugorna kommer också att ha gratis tillgång till kanoter och kajaker. Gäster som bor i antingen stranden villor eller vattnet stugor kan använda antingen poolen.

Banana Bay Club

8254 Midnight Pass Road

Siesta Key, FL 34242

888-622-6229

bananabayclub.com

Stugor på Turtle Beach Resort

Stugorna på Turtle Beach Resort är på Midnight Pass Road på Little Sarasota Bay. Stugorna är djurvänliga och tillgängliga för daglig eller veckouthyrning. Stugorna varierar från studior med king size-säng till två sovrum och ett badrum. Alla gäster kommer att ha användning av en privat badtunna, dräkter, privat uteplatser, pooler på vattnet, hängmattor, kabel-tv, dvd-spelare, fullt utrustat kök med mikrovågsugn, kaffebryggare och brödrost, mixer, cd-spelare, solstolar och parasoll, och en tvättstuga. På grund, gästerna är fria att använda utväg cyklar, kanoter, kajaker, fiskeutrustning och grillar. För en liten avgift kan gästerna också använda båt dockning anläggningar.

Stugor på Turtle Beach Resort

9049 Midnight Pass Road

Sarasota, FL 34242

941- 349-4554

turtlebeachresort.com

Tropical Sun Beach Resort

Tropical Sun Beach Resort är avstängd SaraSea Circle on Little Sarasota Bay. Rummen är djurvänliga och tillgängliga för veckouthyrning. Rummen har standard med Wi-Fi, en dockningsstation för iPod, kabel-tv, kylskåp, mikrovågsugn, hårtork, strykjärn och badlakan. Rummet storlek varierar från prisvärda standard rum med dubbelsäng till studion med alla bekvämligheter i hemmet, inklusive ett fullt utrustat kök. Även på orten, kan du bada i den uppvärmda poolen eller spela en omgång shuffleboard. Anläggningen är också inom gångavstånd till stranden. Som gäster ta sig till stranden, kan de hitta kajak, paddleboat och motorbåt uthyrning finns i närheten. Du kan också ta i skönheten i stranden genom att titta på delfiner och sjökor simma i viken eller delta i en omgång beachvolley.

Tropical Sun Beach Resort

6717 SaraSea Circle

Siesta Key / Sarasota, FL 34242

800-235-3493

tropicalsunresort.com


  

Kommentar