Hur man gör 3 Sommar Rom drycker

May 6

Hur man gör 3 Sommar Rom drycker


Rom, som är gjord av sockerrör och melass, är den viktigaste ingrediensen i många sommardrinkar. Skapa en tropisk atmosfär samtidigt som man lägger på stranden eller i din trädgård i sommar med fruktiga drinkar såsom Bahama mama och banan daiquiri, eller njuta av en kall och uppfriskande Mojito medan grillning med vänner och familj. Var och en av dessa tre sommar Rom drycker är lätta att göra och bara kräver bara några ingredienser förutom rom.

Instruktioner

Bahama Mama

1 Sätta en Collins glas eller highballglas i frysen under ca en timme för att kyla. Båda glasögon är idealiska för Bahama mamas eftersom collinsglas rymmer 10 till 14 oz och ett highballglas rymmer 8 till 12 oz.

2 Fyll en shaker med is. En cocktail shaker är en anordning som används för att blanda och kyla drycker genom att skaka. Välj en shaker som har en inbyggd sil.

3 Mät ett uns. ljus rom, guld rom och mörk rom i en shaker. Ljus rom är färglös och har en svagt söt melass smak medan guld rom har en rikare smak och djupare färg. Åldrad den längsta, ibland för ett decennium, mörka rom har den rikaste smak.

4 Häll 1 oz. av en kokosnöt likör som Malibu i shaker. Också kombinera 2 oz. färsk apelsinjuice, 3 oz. osötad ananasjuice och 1/4 tsk. av grenadin in i skakapparat. Grenadin är en röd pomegranate smaksatt sirap.

5 Skaka ingredienserna i shaker i cirka 10 sekunder innan spännare drycken i din kylt glas. Garnera cocktail med en Maraschino körsbär och en orange skiva.

Mojito

6 Placera 1 oz. färsk lime juice, 1 tsk. florsocker och fyra myntablad i ett highball eller collinsglas. Rör om försiktigt och något krossa myntablad med en sked.

7 Fyll ett glas med krossad is och rör om i 2 oz. ljus rom. Om så önskas, toppa drycken med club soda. Club soda kallas också kolsyrat vatten, kolsyrat vatten, kolsyrat vatten och Seltzer vatten.

8 Garnera din mojito med en mintkvist och en skiva lime.

banana Daiquiri

9 Åtgärd 1 och 1/2 oz. av ljus rom, 1 och 1/2 oz. färsk lime juice och 1/2 oz. av triple sec i en mixer. Triple sec är en söt smaksatt likör gjord av skalen av bittra och apelsiner. Du kan ersätta en banan likör för triple sec om så önskas.

10 Skär en mogen banan i flera bitar och placera den i mixern. Också lägga till en kopp krossad is och 1 tsk. av strösocker.

11 Täck mixer och processen vid medelhastighet under ca 15 sekunder eller tills blandningen är jämn. Häll drycken i en stor kylt cocktailglas, även kallad en martini glas, som rymmer upp till 10 oz.

12 Placera en kalk eller banan skiva på glasets kant till garnering och servera med ett sugrör.


  

Kommentar