Air Travel Regler och begränsningar

October 8

Air Travel Regler och begränsningar


Flygresor regler och begränsningar har utvecklats till ett komplicerat ämne, som omfattar ämnen som bagage begränsningar, passagerare uppträder och biljett riktlinjer. Dessa regler och restriktioner kan också variera mellan lufttrafikföretag samt skiljer mellan inrikes och utrikes resor.

Bagage

Air Travel Regler och begränsningar

Bagage begränsningar kan skilja mellan inhemska och internationella flygningar.

De flesta flygbolag har antagit en gemensam uppsättning riktlinjer för passagerares bagage. Handbagage får inte överstiga en maximal storlek (L x B x H) av 45 inches och det måste passa lätt in i overhead bin. Incheckat bagage måste vara 62 inches eller mindre och väger inte mer än 50 pund ..

Varning

Ofta kallad "passagerare storlek," många stora eller överviktiga resenärer stöter förvirrande eller motstridiga regler när det gäller hur mycket utrymme de har rätt till. Passagerare som inte passar bekvämt i ett enda säte kan krävas för att köpa en andra säte eller uppgradera till en större klass sits. Denna policy varierar kraftigt bland transportörer och bör åtgärdas före avgång för förtydligande.

Identifiering

Air Travel Regler och begränsningar

Pass är en vanlig form av identifiering.

Korrekt identifiering behövs för att köpa en biljett samt att passera genom flygplatsens säkerhetskontroll och ombord på flygplanet. För amerikanska medborgare, måste korrekt identifiering innehålla passagerarens namn (som visas på biljetten), födelsedatum, kön, utgångsdatum och en åverkanssäker funktion. Identifiering skall utfärdas av den amerikanska federala regeringen eller en enskild stat.


  

Kommentar