Ett elegant sätt att tjäna Brownies

January 5

Ett elegant sätt att tjäna Brownies


Brownies är en klassisk, fuktig, rik dessert gjord för chokladälskare världen över. Dessa enkla efterrätter kräver lite extra detalj för att skapa en elegant eller romantisk gourmetupplevelse. Lyckligtvis kan brownies serveras i ett antal storlekar och stilar för att uppfylla kraven i alla sammankomster. Med bara några tips, tricks och kompletteringar brownies kan serveras till dina gäster i eleganta stil, samtidigt som man behåller det rika, enkla kakaosmak.

Instruktioner

1 Skär brownies varma och färskt från ugnen i 4-tum med 4-tums rutor. Stack brownies på en stor portion tallrik medan den fortfarande var varm. Strö med en lätt damning av strösocker. Placera florsocker i en sil och knacka med kanten av din hand tills det finns en liten lager av florsocker på brownies. Gör brownies ännu mindre för nätta finger biter: 2-tum med 2-tums brownies kommer att vara en idealisk storlek för en dessert smak mixer.

2 Betjäna varje gäst en individuell brownie för en avslappnad tillfälle, såsom te. Placera en 5-tums med 5-tums brownie fyrkant på en liten, elegant platta. Placera en klick vispad grädde på toppen av brownie och servera med några färska jordgubbar på sidan.

3 Servera brownie sundaes till dina gäster för en söt sommar behandla. Placera en 5-tums med 5-tums brownie i mitten av en liten skål. Placera en skopa vaniljglass ovanpå brownie. Ringla en ljus lager av choklad sirap över toppen, och avsluta med bitar av färsk frukt, såsom jordgubbar, körsbär eller melon. Ordna frukt runt basen av brownie att lägga till en elegant touch.

Tips

  • Använd frukt som är i säsong för att servera med brownies.
  • Gör brownies med nötter eller karamell i receptet för ökad dekadens.

  

Kommentar