Hälsosamma mellanmål för barn på språng

January 9

Hälsosamma mellanmål för barn på språng


Barnen verkar leva för mellanmål, så ge dem med hälsosamma alternativ som de kan fånga på språng. Snacks ge barnen behövs energi för att hålla full och fokuserad. Extra kvalitet tid hade att göra några av dessa snacks hemma med dina barn. Dessa snabba och enkla mellanmål idéer är en stapelvara för den upptagna familjen.

Kex och ost

Ett hälsosamt mellanmål alternativ till chips är kex, särskilt de som gjorts från hela korn. Kex och mager ost kan enkelt delas upp i individuella snack stora väskor för gungade i lunchlådor och ryggsäckar.

Frukt och grönsaker

För hälsosamma mellanmål på flykt, kan färsk frukt och grönsaker inte beat. Apelsin och äpple skivor, lagom storlek broccoli, blomkål och morötter kan blandas ihop och lagras i praktiska snack-sized baggies. För extra protein kan jordnötssmör i en liten pappersmugg användas för att doppa äppel slutar i.

Gröna eller lila druvor, avrunna och skivade persikor eller päron och bananer är också röra fria, hälsosamma mellanmål för alltid-on-the-go familjen.

Trail Mix

Detta är en ny dragning på den gamla traditionella mellanmål mix. Följande ingredienser kan mätas ut i 1/2 kopp eller en kopp åtgärder av varje. Multigrain Cheerios, havrekli eller vanlig mini pretzels, russin, guldfisk crackers, mjölkchoklad chips och jordnötter är till hands ingredienser som krävs för denna trail mix. Efter blandning av alla ingredienserna i en stor plastpåse, mäta ut mindre, 1/2-cup portioner som kan lagras enkelt, vilket gör att enskilda portioner som ska placeras i handskfacket, handväska eller sportväska.

torr spannmål

För barn ålder, är snack stora baggies av spannmål alltid en praktisk idé. Cheerios är en ideal "finger mat" för de unga. Och för en ännu hälsosammare alternativ, Cheerios är nu i multigrain, öka fiberinnehållet. Rice Krispies är en annan spannmål som är bra för snacking på. Detta är ett välkommet tillskott till alla skötväska, handväska eller bil konsol. Dessa snacks kan lämnas för olika resdagar, eftersom de kräver ingen kylning och har en längre hållbarhet.


  

Kommentar