Förteckning över en hund Weekly Food

January 15

Förteckning över en hund Weekly Food


En hund är en mans bästa vän och om du är en hund älskare, än du vet den glädje dessa fyrbenta varelser föra en persons liv. Men med all den lycka som kommer med en hund, finns det också ett stort ansvar för att ta hand om en. Precis som med människor, spelar näring en stor roll i hur en hund känns och ser ut. Kommersiellt producerade hundmat är inte hälsosamt för hundar, eftersom det innehåller konstgjorda kemikalier och ofta misslyckas med att ta itu med de grundläggande näringsbehov hos en hund. Det bästa sättet att se till att din hund får allt den behöver med sin mat är att förbereda sina måltider själv.

Kött

Kött är den viktigaste ingrediensen i alla hundar diet. Hundar är köttätande djur och de behöver kött för normal utveckling och tillväxt. Rött kött är en bra källa till protein för hunden, men fisk är ännu bättre. Men fett är en viktig energikälla för hunden, så röd och speciellt grisar kött är i denna mening mer lämpligt. Du bör mata hundkött eller hundmat som innehåller kött, på en daglig basis, som en del av hans viktigaste måltid. Försök aldrig att höja din hund som vegetarian. Också alltid koka köttet innan du matar den till din hund.

Mejeri

Mjölkprodukter är en fantastisk källa till proteiner och fetter för din hund. Även om det inte tillrådligt att mata mjölk till växande valpar, eftersom det kan orsaka matsmältningsbesvär eller diarré, är mjölk en källa till kalcium, fosfor, fett och det är rikt på protein också. Färskost har inte så höga näringsvärden, men är fortfarande en mycket värdefull proteinkälla för hunden. Du kan också mata din hund ost, eftersom det är rikt på protein och fett. Du kan mata din hund mejeri varje dag, men gör det inte det viktigaste måltid. Det kan ha mejeriprodukter till frukost eller middag.

ägg

Ägg är en värdefull källa till protein och fett för hunden. I tillägg till detta, ägg har också en märkbar effekt på hundarna päls. Av denna anledning, om du höjer en show hund eller om utseendet på din hund är viktigt för dig, ägg måste vara en del av sin kost. Mata hunden ett ägg om dagen och låt detta vara hans middag eller frukost.

kolhydrater

Kolhydrater som finns i livsmedel som potatis, pasta, ris eller bröd är en viktig del av en hund kost. Liksom människor, hundar behöver kolhydrater för energi. Din hund ska äta kolhydrater varje dag som en del av hans viktigaste måltid. Mängden kolhydrater bör inte överstiga 50 procent av måltiden. Hunden kommer också att vara friskare, om du matar honom fullkorns kolhydrater, som brunt ris, rött och pasta.


  

Kommentar