Tips om att göra en 3D Pickup Truck Cake

October 15

En 3-D pickup tårta, den perfekta kakan för alla lover, kommer inte är svårt att skapa så du kanske först tror. Forma kakan genom att kombinera två loaf kakor och göra ett enkelt snitt. Ta din tid att tillämpa glasyr och dekorationer att sätta sista handen på lastbilen, och kom ihåg att du lätt kan skrapa bort och återanvända alla glasera misstag.

Kaka

Köpa två limpa kakor som redan gjorts från ett bageri eller livsmedelsbutik för att spara tid, eller gör din egen användning av boxed kakmix. Blanda två lådor med kakmix separat, och häll varje blandning i en väl smord limpa pan. Använd antingen två kastruller som mäter 8 med 4 inches 9 med 5 inches, se bara till att du använder två kastruller av samma storlek. Om du inte har limpa kastruller, vanligtvis köpa billiga folie pannor från en livsmedelsbutik. Baka kakor enligt anvisningarna på kakmix Bo; loaf kakor brukar ta cirka 45 minuter att baka. Sätt en kniv i mitten av limpan till testet för doneness; det kommer att komma ut ren när kakan har helt bakat. Tillåta kakorna svalna i pannan i ca 10 till 15 minuter. Kör en kniv mellan kakan och sidorna av limpa pan, sedan placera en tråd rack eller ett serveringsfat över toppen av limpan pannan. Vrid pannan upp och ned; kakan ska glida rätt ur pannan på gallret.

Formning

Låt båda dina loaf kakor svalna helt innan du börjar skära dem i form av pickup. Om du försöker att skära en varm kaka, kan det rasa sönder och förstöra din design. Skär en av de häftiga kakor i halv vertikalt. Placera hela loaf på din tårta ombord eller serveringsfat upp och ned så att den rundade toppen av limpan kakan är vänd mot botten. Detta kommer att ge din lastbil tårta illusionen av att vara något förhöjd och skapa en mer realistisk utseende pickup. Stället hälften av den andra loaf uppochned direkt bakom den första limpan. Detta kommer att skapa en lång, smal tårta. Placera den andra halvan av den andra loaf på toppen av den långa kakan att skapa hytten av trucken. Placera Halv utanför centrum för att skapa en lastbil form med en lång säng och en huva område. Flytta hytten på lastbilen runt tills du är nöjd med placeringen.

Glasyr

Ta del av där du placerade lastbilshytten, och ta bort den från kakan. Sprid ett lager av glasyr mellan hela loaf kakan och halv limpa som bildar botten av kakan, och hålla dem tillsammans. Frost hela toppen och sidorna av den långa tårtan med någon smak för påfrysning du vill. Placera halv limpa representerar hytten på lastbilen tillbaka på kakan, och fortsätta att frost hela kakan. Nu kan du dekorera tårtan med hjälp av ytterligare glasyr eller godis. Choklad täckta mini munkar, choklad kakor eller runda chokladtäckta snacktårtor göra alla stora lastbilshjul. Tryck bara på dem i sidorna av frostat kakan så att de vilar på kakan ombord. Pipe rutor av vit glasyr på hytten för att skapa fönster, eller rulla ut bitar av vit taffy och skär dem i former för fönstret. Använd godis eller rullade rån cookies staplade på lastbilens säng att representera virke halas in din pickup tårta.


  

Kommentar