Lista över importeras obearbetade Foods

March 24

Lista över importeras obearbetade Foods


Obearbetade livsmedel är lätta att få tag på. Alla livsmedel som inte är konserverad, fryst eller förpackade är obearbetade. Importerade livsmedel kommer från andra länder. Medan USA är i stånd att producera många artiklar som importeras efterlyser efterfrågan på mer av objektet och priset är oftast billigare.

Saluyot

Saluyot eller jute blad, växer främst i Filippinerna. Den används främst i rätter med kyckling eller sauteed med bambu och bönor. Dessa blad är rik på kalcium, vitamin C och betakaroten.

kött

Ett antal länder förse USA med kött som också odlas här: nötkött, fläsk, lamm, kyckling och fisk. Department of Agriculture använder ursprungsmärkning för att avgöra var din köttet kommer ifrån. Etiketterna på kött identifiera landet produkten kom från för konsumenten. Denna märkning finns också på råvaror.

Passionsfrukt

Passionsfrukt är uppdelad i två typer, gult och lila. Den gula typ odlas i sydamerikanska länder och lila i de afrikanska länderna. Studier har funnit passionsfrukt har ett antal hälsosamma fördelar. Det kan hjälpa artros, tjäna som ett anti-cancermedel och kan användas som ett lugnande medel. Frukten kan användas i juicer eller för att göra desserter.


  

Kommentar