Billiga hotell i Nags Head Beach, North Carolina

November 21

Nags Head är en liten stad belägen i östra North Carolina i Dare County. Från och med 2008 folkräkningen uppskattning, är befolkningen i Nags Head cirka 3000 personer. Nags Head är en högt utvecklad turistort på Atlantkusten. Sevärdheterna i området inkluderar Jockey är Ridge, den största sanddyn på östkusten, Nags Head Woods ekologiska bevara och National Natural Landmark. En mängd olika logi boende finns i Nags Head, inklusive flera billiga hotell.

Beacon Motor Lodge

Beacon Motor Lodge ligger på stranden i hjärtat av Nags Head mindre än 15 miles från Roanoke Island och Fort Raleigh National Historic Site och Museum och den elisabetanska trädgården. attraktioner inkluderar Beach Road Grill, Mulligans Raw Bar och galler och Kellys Outer Banks Restaurant. Hotellet har en privat strand, en stor resort stil pool, två barn pooler och en havet uteplats och soldäck. Rummen har ett kylskåp, en mikrovågsugn, premium filmkanaler och höghastighetsanslutning till Internet. Från och med oktober 2010 rummen börjar på $ 75 per natt.

Beacon Motor Lodge

2617 S. Virginia Dare Trail

Nags Head, NC 27959

252-441-5501

beaconmotorlodge.com

Comfort Inn South Oceanfront

Comfort Inn South Oceanfront ligger inom gångavstånd från Nags Head Beach och Nags Head Fishing Pier och cirka tre miles från Bodie fyren. Lokala restauranger i området inkluderar Sam och Omie restaurang Dune Burger och Sugar Creek Seafood Restaurant. Hotellet har en privat strand, ett gym, en daglig kontinental frukost och en stor utomhuspool med ett soldäck och havsutsikt. Rummen har en egen balkong, en mikrovågsugn, kylskåp, pay-per-view-filmer och höghastighetsanslutning till Internet. Comfort Inn ger också husdjur för en liten extra avgift. Från och med oktober 2010 rummen börjar på $ 54 per natt.

Comfort Inn South Oceanfront

8031 Old Oregon Inlet Rd.

Nags Head, NC 27959

252-441-6315

comfortinn.com

Nags Head Inn

The Nags Head Inn ligger inom gångavstånd från Jockey är Ridge State Park och cirka en mil från Outer Banks Mall och Nags Head Golf Links. Besökare till Nags Head Inn hittar flera närliggande restauranger, inklusive Harbor Point Grill och Pizzeria, Bacu Grill och Yellow Submarine. Hotellet har en uppvärmd inomhuspool, ett soldäck med en bubbelpool och en daglig kontinental frukost. Rummen har en 32-tums LCD-TV, filmer på rummet, mikrovågsugn, kylskåp och höghastighetsanslutning till Internet. Från och med oktober 2010 rummen börjar på $ 119 per natt.

Nags Head Inn

4701 South Virginia Dare Trail

Nags Head, NC 27959

800-327-8881

nagsheadinn.com


  

Kommentar