Kan du ha laser hårborttagning på bikinilinjen?

March 2

Laser hårborttagning har blivit nästan vardagsmat för den långsiktiga borttagning av oönskad hårväxt. Denna metod används framgångsrikt på övre läppar, hakor, bröst, underarmar, ben, ögonbryn och armar. Med fler och fler kvinnor föredrar rena, släta utseende i bikinilinjen, de vänder sig till laser borttagning för denna uppgift.

Laser Hair removel av Könshår

Laser hårborttagning har använts på nästan varje kroppsdel. Bikinilinjen / område är inget undantag. Förfarandet anses säkert och kan ge kvinnor "nakna" ser många önskan. Om kvinnan är ljushyad med mörkt hår, kan förfarandet ha anmärkningsvärda resultat. Laser mål färgen i håret och mer kontrast mellan hår och hud, desto bättre blir resultatet. Hår i bikinilinjen tenderar också att vara ytlig, vilket också förbättrar resultatet med laser hårborttagning systemet.

behandlingar

Behandlingar av bikinilinjen är mycket enkel och kan göras på flera korta sessioner. Varje session tar ungefär 15 till 30 minuter. Beroende på individen och mängden hår som ska tas bort, bör du räkna med att behöva fyra till åtta behandlingar.

Hälsofördelar

Den främsta orsaken till att avlägsna hår i bikinilinjen är kosmetiska. Det finns flera hälsofördelar för den här proceduren. För många kvinnor är bikinilinjen benägna att infektion i hårsäckarna, så kallade follikulit. Detta orsakas på grund av flera faktorer. Håret i denna region är normalt lockigt och lockigt hår är mer benägna att inåtväxta hårstrån. Upprepade förekomster av follikulit kan resultera i missfärgning av huden och inflammation. Borttagning av detta hår normalt eliminera dessa frågor.

effekter

I de flesta fall är en serie av behandlingar effektiva i bikini området. Kvinnor kan räkna med att ha så mycket som två tredjedelar av håret bort helt. Den kvarvarande hår kommer i allmänhet att vara tunnare och av en mycket ljusare färg. Avlägsnandet av detta hår kan i största delen vara permanent, vilket gör det mycket mer önskvärt för de flesta kvinnor.

överväganden

Laser hårborttagning i bikinilinjen kan vara mycket effektiva och de flesta kvinnor är nöjd med resultatet. Medan säker och i allmänhet effektiva, kan laserbehandlingar på detta område kräver mer expertis än andra områden. Av denna anledning är det starkt rekommenderat att du väljer en erfaren leverantör för att utföra behandlingar. Ju större den erfarenheten av den person som tillhandahåller behandling, desto högre tillfredsställelse.


  

Kommentar