Vad är det bästa sättet att Crock Pot Cook en Chuck Roast?

October 31

Tillämpa långsam, fuktig värme är det mest effektiva sättet att laga en chuck stekt, och ingen enhet är bättre lämpad för denna typ av långsam matlagning än en lerkruka-potten. Medan lerkruka-potten matlagning är inte ett snabbt sätt att förbereda en måltid, kommer det att göra ännu hårdare styckningsdelar av anbud och smakrik.

Rätt storlek

Se till att steken passar i din lerkruka-potten med locket stängt. Om du inte kan helt täta steken, kan juice avdunsta och leda till en torr grillat som inte kommer att vara så anbud som den kunde.

Se också till att du har valt en stek som är tillräckligt stor för att ge rätt antal portioner. En benfritt chuck stekt vanligtvis ge ungefär tre portioner per pund. Ett ben i stek ger vanligen två portioner per pund. Använd denna uppskattning som en guide.

Säsong och Brown

Säsongen och brunt steken innan placera den i lerkruka-potten. Om du hoppar över detta steg kommer du att gå miste om några allvarliga smak, enligt Beef-Cooking.com.

Krydda steken genom att tillsätta salt och peppar eller andra kryddor du tycker om nöt- och köra dem in i köttet med händerna. Hetta upp en kastrull på spisen tills det dyker och fräser när du stänka vatten på den. Formen måste vara tillräckligt för att hålla steken stor.

Placera steken i pannan och det kommer bryn utsidan och bryn köttet. När det är brynt på ena sidan, vänd på den och göra samma sak på andra sidan. Ta seared steken och placera den i lerkruka-potten.

Använda ett rött vin eller köttbuljong till deglaze pannan och skrapa alla bitar utanför pannan med en träslev och dumpa innehållet i potten ovanpå steken.

Vad går i potten

När chuck steken är i lerkruka-potten, lägga till ett par inches av köttbuljong genom att hälla den över toppen av steken. Lägg aromatiska grönsaker som lök och vitlök till lerkruka-potten att lägga ännu mer smak.

Täck grytan och vrid temperaturvredet på låg och vänta tills steken är en timme bort från att vara redo. På den tiden lägga till andra sidan planteras du vill. Morötter och potatis är ett bra val för att komplettera en chuck grillat.

Det tar tid

Lerkruka-pot matlagning tar tid. Förbered framåt för tillagningstiden. För att den långsamma tillagningsprocessen för att värma det inre av det rostade och smälta all bindväv, som bildar ett anbud produkt måste du lämna steken i potten hela dagen på låg inställning. Öppna den övre en eller två gånger under dagen och använda en skänk att doppa ut saften och häll tillbaka över toppen av steken.

Du kan påskynda processen genom att sätta lerkruka-potten på hög och få ett liknande resultat i cirka fyra timmar i de flesta fall, men hela dagen metod tenderar att producera en mer anbud grillat.

Servera din chuck stekt med grönsaker lagt en timme före slutet av tillagningstiden för en läcker måltid.

Spara alla resterna för uppvärmning senare. Överblivna stek smakar ibland bättre än det gjorde när det ursprungligen kokta, enligt Beef-Cooking.com.


  

Kommentar