Hur man adoptera en hund när de bor i en lägenhet

February 8

Anta och hålla ett husdjur samtidigt som lever i en lägenhet kan vara en utmaning. Det finns de regler som införts av hyresvärden att överväga, liksom reglerna för skydd eller husdjur arbetsförmedling. Den som överväger att anta en hund medan de bor i en lägenhet kommer att behöva göra en hel del forskning och vara säker på att de har all rätt dokumentation innan föra sin nya vän hem.

Instruktioner

Att anta en hund när de bor i en lägenhet

1 Forskning din hyresavtal med hyresvärden. Vissa kontrakt specifikt förbjuder äger några husdjur alls. Andra kan begränsa art och storlek av sällskapsdjur tillåts i byggnaden. Många leasingavtal kräver ytterligare säkerhet insättningar om ett husdjur förs in i lägenheten. Fram till lägenheten invånare vet vad hyresavtalet säger, de kan inte göra några beslut om en hund.

2 Tala med hyresvärden. I vissa fall, särskilt om hyresgästen har ett bra rekord, kan en hyresvärd vara villig att göra ett undantag från hyresavtalet. Om ett undantag beviljas, se till att avtalet är skriftligt och innehåller några specifikationer om storleken på hunden eller andra krav.

3 Undersöka möjligheten att en hund kan vara en medicinsk nödvändighet. Vissa hyresavtal tillåter hundar som husdjur under en läkares order. Även om detta oftast gäller för hjälphundar, kan det i vissa fall utökas till sällskapsdjur för behandling av depression. Hyresgästen kommer att behöva en läkare att skriva ett brev till hyresvärden förklara behovet av sällskap av en hund.

4 När all dokumentation angående huruvida de hyresgäster som har en hund samlas, bör de gå till det brittiska eller skydd. Detta bör endast göras efter det har konstaterats att ett husdjur kommer att tillåtas i lägenheten. De flesta människor skulle finna det traumatiskt för att välja en hund och sedan inte kunna fullfölja adoptionen på grund av juridiska frågor.

5 fatta ett välgrundat beslut om vilken typ av hund är bäst. Regler från hyresvärden kan definiera storleken på hunden, men inte dess aktivitetsnivå. Hyresgästen bör leta efter en hund att matcha hans livsstil. En joggare kan se ut för en husky eller dalmatiner som en löpande följeslagare. Någon som får begränsad utomhus motion bör välja de mindre raser som en tax eller Pomeranian.

6 Fyll några formulär som krävs av skydd eller husdjur adoptionsbyrån. Dessa grupper kör ofta en säkerhetsprövning och kommer sannolikt att kontakta hyresvärden att bekräfta lagligheten av att ha husdjur i lägenheten. När hunden är i lägenheten, acklimatisera det till dess nya plats genom att tillbringa en hel del tid med hunden. Hyresgäster kommer att vilja se till att de och hunden följa alla regler som definieras av hyresavtalet.


  

Kommentar