Hur Grill King Crab

March 17

Kung krabba älskare som råkar känna sig runt en grill har anledning att glädjas. Saftiga krabba benen är snabb och enkel att förbereda på grillen och helt enkelt utsökt.

Instruktioner

1 Om du använder fryst krabba ben, tina dem i kylskåp över natten. För snabb upptining strax före grillning, om krabba benen redan kommit i plastpåsar, placera påsarna i kallt vatten (inte varmt eller hett) i diskhon eller en stor plastbalja under en timme. Om de är frysta men inte i plastpåsar, lägg dem i en stor fryspåse eller linda in dem i plastfolie. Klappa torrt med disktrasa eller pappershanddukar.

2 Se till att grillytan är rena. Spraya grillen med nonstick spray om du vill. Om du använder en gasgrill, värm upp den till 300 till 350 grader (medel temperatur), eller om du använder en kolgrill, värma kol till måttlig värme.

3 Om du använder hela krabba ben, slå några hål i dem med en vass kniv så att värmen kan penetrera och koka köttet. Blanda smält smör eller olivolja (eller 1/4 kopp båda, om du vill) med citronsaft eller vitt vin (eller 1 msk. Av vardera).

4 Placera citronsmör i en grill baster och ringla den på krabba ben, eller borsta på med en tråckla borste.

5 Placera krabba benen på grillen. Om du använder delade krabba ben, placera dem köttsidan nedåt på grillen. Om du använder en kolgrill, linda krabba ben i folie innan du dem på grillen.

6 Grill i cirka 5 till 7 minuter. Vänd dem, tråckla med mer citron smör och grilla ytterligare 5 till 7 minuter. Ägna stor uppmärksamhet åt den färg, konsistens och arom. De bör vara vit med en fast men inte gummi konsistens och en söt doft. Om du vill, strö dem med krydda strax före servering.

7 Servera med en liten skål med smält smör och citronklyftor på sidan.

Tips

  • Med hjälp av en gasgrill är att föredra framför en kolgrill, eftersom du har mer kontroll över temperaturen. Om du använder en kolgrill, linda king crab ben i folie innan du grillar dem rekommenderas för att förhindra dem från uttorkning out.To få den bästa smaken, börjar grilla krabba benen så snart som möjligt efter att de har tinats.
  • Koka inte krabba ben, eller de kommer att ha en obehagliga, gummi texture.Never tina frysta krabba ben i varmt vatten, eftersom de bakterier som orsakar matförgiftning kunde växa.

  

Kommentar