Hur man undervisar hundar grundläggande utbildning

December 4

Medan grundläggande lydnad lär din hund enkla kommandon som "sitt" och "Lay" det också lär din hund rangordningen. En hund som är utbildade för att lyssna på kommandon respekterar sina ägare och är mindre benägna att ta ledningen och kämpa för alfahannen läge. Utbildning din hund att lyssna på grundläggande kommandon liknar lära ett litet barn reglerna i huset. Medan utbildning din hund måste du vara konsekvent och positiv.

Instruktioner

1 Mata din hundgodis som belöning medan utbildning det. Behandlar är mycket effektiva när man tränar hundar eftersom behandling fungerar som en belöning. Det upprätthåller faktum att din hund måste utföra för att få en behandling. Mata inte en behandla varje gång, men annars din hund kommer att växa att förvänta sig en behandla varje gång det sätter sig.

2 Träna din hund under korta perioder i taget. En oegennyttig hund är som en oegennyttig barn och kommer inte att lyssna samt under träningen. Varje hund har en annan uppmärksamhet nivå. Även en hund kan vara uppmärksam under 20 minuter, kan en annan hund tappar intresset efter fem minuter. Om din hund inte tittar på dig eller vandrar iväg för en leksak, avslutar träningen och börja igen senare.

3 Ta kontroll. Din hund kommer att ta ledningen och fungerar som alfahannen om ingen annan gör det. Du måste ta kontroll över din hund och disciplin honom när det gör något fel. Om du inte gör det kommer din hund har absolut ingenting att göra med ens de mest grundläggande lydnad. Till exempel, om din hund hoppar på soffan, tala om det "Nej" och antingen tryck ner eller blockera den från att komma upp. Genom att förhindra din hund från att göra vad den vill, antar att du ledarskap.

4 Träna din hund konsekvent. Utbildning din hund varje dag förstärker utbildning och tvingar din hund att lära sig snabbare och enklare. Om du tränar din hund en gång eller två gånger i veckan, du är inte gör det möjligt att fullt ut utnyttja den utbildning.

5 Tala auktoritet och positivt. Till exempel, om du berättar för din hund att "Lay," du måste djärvt säga "Lay". När din hund inte ligga ner, belöna din hund med en hög och upphetsad röst.

6 Tala varje kommando i vardagliga situationer. Du kan inte förvänta din hund att fortsätta att lyssna om du inte fortsätter med grundläggande lydnad utanför utbildning. Till exempel när du äter, berätta för din hund att "Lay".

7 Tåg på olika platser. Utbildning i en del av huset eller gården kan göra din hund tro att det bara måste lyssna på dig på den platsen.

Tips

  • Varje hund lär sig i olika takt. Vissa hundar kan lära sig "Sitt" -kommandot in på kort tid som fem upprepningar, medan det kan ta andra hundar 30 eller fler repetitioner.

  

Kommentar