1940 Pin-Up Girl frisyrer

February 15

1940 Pin-Up Girl frisyrer


Tjusningen av en 1940-talet pinuppa frisyr varar fortfarande, med många trendiga tekniker hitta sin väg tillbaka in i modern tid. Trubbiga smällar, lösa vågor och volym är alla delar av hår mode från förr. Du kan enkelt återskapa många av de populära pinuppa frisyrer hemma med grundläggande verktyg, såsom en hårfön, rundborste och hårnålar. Lägga till egna kreativa tillbehör kan framhäva din nya "gör.

Glamorous Bangs

Starlet-inspirerade sida sopade lugg var populär med 1940 pinuppa set och är fortfarande lika tilltalande idag. Att skapa egna glamorösa lugg, tuck hår bakom örat på ena sidan och kam näsa-längd eller längre lugg över ena ögat. En uträtning järn kan användas för att jämna och säkra luggen i en sida svepte mode, och en locktång kan lägga lockar i varierande mellanrum för att skapa en kaskad våg effekt för resten av håret.

rockabilly

Rockabilly utseende populariserades av 1940-talet pinuppa Bettie Page. Axelhöjd till halva längden hår är centrum skildes med trubbig-cut lugg framträdande plats över mitten av pannan. Hår kan då dras upp i en hög bulle och säkras med färgstarka barrettes eller vänster lång och lös med mjuka vågor. Medan brunett hår nyanser vanligtvis förknippas med denna stil, variationer av rött hår är också trendigt med denna look.

höga Pompadours

Känd för sina gravitationstrotsande hår bedrifter, höga pompadours var på modet bland 1940 fashionistas och pin-up flickor lika. Backcombing, även känd som retas, skapar omedelbar fyllighet och en bas för att bygga upp stora frisyrer genom att kamma hårstrån i en riktning som är motsatt den hårets naturliga tillväxt mönster. Med användning av denna teknik är nödvändigt för att uppnå en tornar pompadour som kan dekoreras med accenter som falska blommor och finger-krullade ringlets.

seger Rolls

Victory rullar fortsätta att hitta utbredd vädjan bland dagens pin-up flickor. Detta vågad 1940 pinuppa frisyr använder stora asymmetriska lockar på toppen av huvudet för att skapa en V-form med bärarens ansikte. Pins, är en rundborste och tålamod som krävs för att återskapa denna look, som ofta också innehåller en noggrant fästs up-do eller cascading vågor med resten av håret. Att skapa volym med sin seger rullar, vissa bärare väljer att använda faux löshår.


  

Kommentar