Hur man undviker förstör en manikyr

July 12

En manikyr kan göra dina naglar ser ganska snygg och vacker. På en dag till dag, dock att manikyr att du spenderat tid och pengar på kan börja leta gamla och slitna. Du vill fina naglar och vill inte hoppa över att få dem gjort eftersom du är rädd om att förstöra dem. Fastställande din manikyr när du skadar det bara tar mer tid och energi. Överväga att göra några enkla saker för att undvika att förstöra det i första hand.

Instruktioner

1 Undvik att plocka på allt för att ta bort den. Om du försöker plocka på något med dina naglar, såsom att ta bort en etikett från en produkt, kan du chip på framsidan av din manikyr. Oavsett vad du försöker plocka på, hitta något att använda andra än dina naglar.

2 Använd gummihandskar när du tvättar rätter, städning eller trädgårdsarbete. Om du har sett naglarna när du är klar trädgårdsarbete, du vet hur smutsig de får. Diska kan göra din manikyr ser sliten och när du ren, kan de kemikalier som faktiskt fläckar eller bära bort på polska. Om du bär handskar, hindra dig din manikyr från att bli flisas, slitna och smutsiga.

3 Var medveten om när du hanterar en penna eller markör. Om du får någon markör eller bläck på din manikyr kan du förstöra det. Även om en del av det kanske kan tas bort om du agera snabbt, det finns en chans att det kanske inte alla lossna. Undvik att placera dina naglar på eller i närheten av papper som du skriver på.

4 Applicera inte själv sol utan handskar. Om du har använt själv garvare du märkt förmodligen att ibland sidorna av naglarna, nagelbanden och under naglarna var brun eller orange. Inte riskera att förstöra din manikyr genom att inte bära handskar när du söker egen sol.

Tips

  • Sätt en täckfärg på varannan dag. Täckskiktet kan blockera en del av smuts och skräp från att nå din manikyr. Det kommer att bidra till att förhindra den färgade polish från flisning och bortnött. Se till att inte hoppa över toppen av dina naglar när du ansöker täckskiktet.
  • Biter inte eller plocka på dina naglar. Medan manikyr faktiskt avskräcka vissa från att bita och plockning, hjälper det inte alla. Om du vill behålla dina naglar ser vacker, inte bita och plocka alls. Du kan också be din manikyr om hon kan rekommendera en produkt som kommer att hjälpa dig att sluta bita på naglarna.

  

Kommentar