Hur att göra din hund hemlagad kex

October 1

Hur att göra din hund hemlagad kex


När det gäller att utbilda hundar eller tala om för dem att de har varit bra, ingenting får budskapet ganska så tydligt som en välsmakande behandla. Hundkex göra för utmärkta bärbara behandlar, men färdigköpta behandlar är inte alltid vad du har i åtanke. Lyckligtvis finns det ett snabbt och enkelt recept för hemlagad hundkex som kan göras genom att även de mest oerfarna kocken.

Instruktioner

1 Värm ugnen till 350 grader. Blanda vetemjöl och den vita mjölet tillsammans i en av skålarna. Blanda jordnötssmör, vatten och vegetabilisk olja i den andra skålen, tillsätt sedan mjölblandningen till jordnötssmör blandningen en kopp i taget. Blanda tills det finns en fast konsistens och sedan låta degen sitta i ca 10 minuter.

2 Ta upp degen på vaxat papper och knåda den ordentligt. Sprid den i ett jämnt lager ca 1/4 tum tjock, använd sedan cookie cutter att skära kex från degen. Placera kakorna på cookie blad och fortsätta knådning och skär degen tills du har önskat antal kex. Lätt peta på varje kex med en gaffel så att ångan att ventilera under tillagningen.

3 Grädda kakorna tills de är hårda (ca 25 minuter). Låt dem svalna innan utfodra dem till din hund.


  

Kommentar