Omedelbara Tapioka Ersättande

October 12

Omedelbara Tapioka Ersättande


Tapioka görs från roten av kassava anläggningen. Det är en stärkelserik förtjockningsmedel som används för att göra tapiokapudding och tjockna pajer och fruktdesserter. Tapioka består av små bollar som inte helt löser sig när kokta, så det är inte en bra förtjockningsmedel för såser och såser som du vill vara smidig. Omedelbar tapioka är en snabbkokande form av små pärlor tapioka. Liten pärla tapioka kan ersätta omedelbar tapioka, men du måste använda dubbelt så mycket och blöta dem i två timmar före användning. Den enda substitut för tapioka i pudding är sagogryn, som är gjord av den inre massa av sago palm, men det finns flera substitut som kan användas för att förtjocka pajer.

Mjöl

Ersätta en halv msk. mjöl för varje msk. av instant tapioka. Mjöl har en tendens att bilda klumpar, så innan den läggs till en paj fyllning som innehåller vätska, blanda mjölet med lite vatten eller fruktjuice för bildning av en pasta, sedan blanda pastan med den flytande paj fyllning. Om du gör en paj med färsk frukt, blanda mjöl med socker och kryddor du inklusive, och kasta den torra blandningen med frukten tills frukten är väl belagt.

Majsstärkelse

Majsstärkelse kan ersätta omedelbar tapioka i vissa paj recept, men inte alla. Majsstärkelse tenderar att bryta ned när den används med sura livsmedel, så bör inte användas med frukter såsom bär, körsbär, tranbär och plommon. Pajer förtjockade med majsstärkelse bör inte frysas. Vid byte tapioka med majsstärkelse, använder hälften så mycket majsstärkelse som tapioka som efterlystes i receptet.

Arrowrot

Arrowrot pulver kan användas i alla fruktpajer som använder tapioka tjockna. Till skillnad från majsstärkelse, kan den användas med sura livsmedel och inte försämras när frysta. Det ger samma glansiga utseende tapioka gör. Använd samma mängd arrowrot pulver som du skulle ha använt tapioka. Arrowrot bör inte användas för att tjockna mejeri fyllningar, eftersom det blir slemmiga när det blandas med mjölk.

andra Ersättare

Det finns flera andra typer av stärkelse som kan ersätta tapioka som förtjockningsmedel för paj fyllningar. Dessa inkluderar kudzu pulver, lotusrot pulver, sagostärkelse, sahlab och söt rismjöl. Omedelbar Clearjel är ett varumärke av majsstärkelse som har modifierats så att den inte bryts ned när den utsätts för syra. Pajer förtjockade med Instant Clearjel kan också frysas.


  

Kommentar