Vad är en Barn Coat?

February 14

Tillverkad av slitstark bomull eller duk och fodrad med flanell, är ladan pälsen allt om värme och funktionalitet. Som namnet antyder, är ladan pälsen ofta bärs vid arbete utomhus. Oftast finns i neutrala jordfärger, såsom khaki, solbränna eller brun, är denna päls ett populärt val för män och kvinnor som tillbringar tid jordbruk eller ta hand om djur.

Grunderna

Den typiska barn pälsen har en platt krage och en medellängd, som sträcker sig förbi höfterna och stannar vid övre delen av låret. Dessa rockar är generöst tilltagna och byggda med förstärkta sömmar.

överväganden

Kraftig snap nedläggningar eller dolda blixtlås ned framsidan av pälsen ta itu med de praktiska bekymmer arbetsrelaterad ytterkläder. Utskjutande knappar eller andra trim kan vara en fara när man utför ansträngande utomhusarbete.

Funktioner

Den typiska barn päls kommer ofta har två generösa fickor och extra, mindre fickor på bröstet. Blixtlåsförsedda innerfickor kan också vara närvarande.

typer

Även bomull eller duk rockar med flanell foder är populära, är ladan pälsen också traditionellt finns i denim eller manchester och kan har varma fleecefoder och kragar.

Hållbarhet

En kvalitet lada Pälsen ska kunna stå emot väder och vind. Ladan pälsen har vanligtvis speciella olja eller vax finish som gör pälsen vattenavvisande.

missuppfattningar

Arbetar utomhus är inte en obligatorisk förutsättning för att välja en lada päls. Många konsumenter njuta av komfort och hållbarhet av pälsen oavsett jobb eller livsstil.


  

Kommentar