Hälsosamma mellanmål för barn Halloween Party

June 22

Bara för att godis är en Halloween tradition betyder inte dina barn kan inte njuta av en Halloween-fest utan en överdos skräpmat. Barn älskar lek och låtsaslek, och Halloween-tema snacks sväng äta i en fantasi spel. Med lite planering, nästan alla hälsosamma ingredienser kan förvandlas till en Halloween behandla.

äpplen

Eftersom det är söt som godis, gör frukt ett bekvämt, hälsosam Halloween behandla. Ett av de enklaste sätten att göra frukt ett tilltalande Halloween behandla är med partiet spelet guppa för äpplen. Fyll ett badkar med vatten och lämnar några äpplen flytande i det. Har varje partygoer ta en sväng försöker fånga ett äpple i tänderna med händerna bakom ryggen. Du kan fortsätta tills alla har ett äpple, eller bara spela tills alla blir uttråkad och sedan ge ut äpplen till dem som inte har dem. Hursomhelst, har du just fyllt äpplet i en rolig Halloween fest!

andra frukter

Frukt är lätt att skära, skala och form, vilket gör dem mycket lätta att omvandla till Halloween behandlar. Om ert parti är i ett mörkt rum, till exempel, kan man skalar druvor och servera dem som ögonglober. Utseendet och konsistens är oroväckande levande, omvandla friska druvor till en makaber Halloween behandla. Goneraw.com ger oss boo-nanners, välsmakande Halloween banan spöken. Skala en banan, halvera det och dra båda halvorna i apelsinjuice. Sedan rulla bananhalvorna i strimlade torkade kokos bitar tills de är belagda. Slutligen, tryck två vinbär i vid den avsmalnande änden av varje banan hälften för ögonen. Stick Popsicle pinnar i botten av Boo-nanners och hålla dem i frysen för en läcker all-frukt fryst behandla.

Andra Scary Behandlar

Ett av de enklaste sätten att göra hälsosamma mellanmål för barn Halloween-fest är att ta ditt barns favorit hälsosamma mellanmål och dekorera dem att passa Halloween tema. Till exempel kan du göra havremjöl raisin cookies och ordna russin så att de gör en kuslig skalle ansikte. Du kan också använda cookies formar i form av häxor, svarta katter eller Frankenstein leder att forma oatmealkakor i klassiska Halloween former. Om du känner dig riktigt ambitiös, försöka inrätta en vegetabilisk kyrkogård i stället för en veggie fack. Skär bitar av morot, rädisa och selleri i form av gravstenar och arrangera dem på en bricka med dopp i mitten.


  

Kommentar