Hur man sparar pengar på Home Brew Utrustning

August 10

Hur man sparar pengar på Home Brew Utrustning


Flaskor, damejeanner, hydro - oh my! För det nya hemmet bryggeri kan köpa utrustning vara dyrt och överväldigande. Hem brew leverans butiker rekommenderar att du köper en komplett startpaket. Detta är ett bra alternativ om du vill leveranser som är lätta att använda och kan komma igång omedelbart. Men med tiden och uppfinningsrikedom, kan du hitta många alternativa källor av utrustning eller gör din egen. Det första steget till att spara pengar på hem brygga utrustning är att bekanta sig med de varor du behöver. Att hitta och göra din egen utrustning kan vara en rolig utmaning.

Instruktioner

1 Sammanställa en lista över de objekt som du behöver. Gemensamma punkter för hem bryggerier inkluderar en stor stockpot, 5-liters hink eller glasdamejeanne, slangar, sifon slang, hydrometer, flaskor, sterilisering tabletter, flaskor, lock, en flaska capper, flasktvättar och öl ingredienser såsom maltsirap, jäst, irländsk mossa och humle.

2 Titta i ditt kök; du kanske redan har några av de objekt som du behöver.

3 Sök på nätet eller skicka en online-annons för ölbryggning leveranser. Många hem bryggerier sälja sin utrustning efter att ha använt det ett par gånger.

4 Gå till rota försäljning. Detta är en bra källa för flaskor, köksutrustning och stockpots.

5 Gör din egen utrustning. Till exempel, istället för att köpa en 5-liters hink med en tapp från ett hem brygd leverans butik, använda en vanlig 5-liters hink från din lokala hem förbättring butik och göra en sifon slang med hjälp av billig plaströr.

6 Kontrollera akvarium butiker, järnaffärer och restaurang leverans butiker för objekt som du kan anpassa. Till exempel, istället för att använda en dyr glas damejeanne, kan du köpa en kylare från din lokala järnaffär. Detta kan användas i stället för en damejeanne att jäsa öl; Du kan även använda den för att sterilisera och lagra flaskor.

7 Scavenge flaskor, Alla flaska som inte är en twist-off kan användas för buteljering av öl; dock, brunt och grönt glas fungerar bäst. Många människor kastar sina flaskor bort, så titta igenom återvinning. Hem brygga leverans butiker säljer ibland lådor med gamla flaskor som Grolsch flaskor. Dessa kan återanvändas och steriliseras lätt och inte kräver en flaska capper. Spara dina egna flaskor för att återanvända och be dina vänner att återvända dina flaskor till dig.

8 Gör din egen luftsluss med hjälp av en ballong eller en glasburk och plaströr.

9 Sterilisera med blekmedel eller i diskmaskinen. Du behöver inte använda dyra sanitära tabletter.

10 Gå med i ett hem bryggruppen och byta med andra hushålls bryggerier. Detta är ett bra sätt att få jäst, humle, malt och gammal utrustning andra bryggerier kanske inte vill.

11 Odla dina egna humle. Även om det är en engagerad process, experimentera med mältning egna kärnor istället för att köpa maltextrakt.

12 Titta på nätet för webbplatser och forum som ägnas åt hur man gör ditt eget hem brygga utrustning.

13 Acceptera att det kan finnas vissa objekt som du behöver för att köpa; till exempel, en hydrometer. Fråga dina vänner och familjemedlemmar för ett presentkort för att hjälpa dig att köpa dessa poster. Gör investeringen i denna utrustning och hantera din hydrometern försiktigt så att den inte går sönder och behöver bytas ut.


  

Kommentar