Kan man äta kulor som Escargot?

December 19

Kan man äta kulor som Escargot?


Du har plockat bort dem från dina växter, dränkte dem i öl och doseras dem med salt, men sniglar fortfarande förvandla din trädgård till sin egen personliga salladsbar. I stället för att bekämpa dessa skadedjur, vända på dem. Eftersom trädgården sniglar är nära besläktade med de sniglar som används i escargot, kan de ätas som den franska delikatess. Innan du dyker in en platta av sniglar, kommer din trädgård fiender behöver någon särskild förberedelse för att göra dem säkra.

slug Hunting

Även den bästa tiden att hitta sniglar i trädgården är på natten, kan du jaga sniglar som helst om du vet var du ska leta. Eftersom de inte gillar solen, kommer de flesta sniglarna hittas i fuktiga, skuggiga platser i löv eller under föremål som blomkrukor, stockar eller stenar. Plocka sniglar som är åtminstone en tum lång. Som du jagar, kasta dina offer i en fuktig trasa säck. När du har mängden sniglar du vill, ta dem inne för rening. För att undvika att konsumera gifter, bör dina sniglar tas från en trädgård som använder inga gifter - inklusive herbicider.

Tid för att rensa

Rensning rids dina sniglar om eventuella gifter eller bittra smaker. Att rensa dina sniglar, spred en halv-tums lager av majsmjöl i en bred plast, keramik eller glasbehållare. Fukta majsmjöl med vatten och sedan placera dina sniglar på majsmjöl. För att hålla dina snacks från att fly, använd ett gummiband eller snöre att knyta ett lager av cheesecloth över behållaren. Förvaras i en sval och mörk plats. Gröp ur den gamla majsmjöl och placera ett nytt skikt av fuktig majsmjöl i behållaren efter två dagar och sedan låta dem att festa på det nya majsmjöl i ytterligare 24 timmar. Se upp för sniglar som inte klättrar upp sidorna av behållaren eftersom detta är ett tecken på att de inte kan vara bra och bör inte ätas. Kasta ut dessa orörliga sniglar.

Förbereda Escargot

När dina sniglar har rensas för tre dagar, plocka ut dem och skölj dem. Blekna sniglarna genom att släppa dem i en kastrull med kokande vatten och låta dem sjuda i 15 minuter. Dränera sniglarna i ett durkslag och skölj dem i kallt vatten minst tre gånger. Efter att ha blanche, förbereda sniglar som du skulle escargot genom sauteing dem i vitt vin och ditt val av örter och kryddor. I gourmet avsnittet av din butik, kan du hitta escargot skal på sig att placera kokta sniglar. Väl inne i skalet, ger varje snigel en generös behandling av smör och vitlök med ett stänk av brödsmulor. Escargot sedan rostas för sju till tio minuter före servering. Servera din trädgård-sort escargot med ytterligare vitlökssmör.

Gå på en försiktig

Även om du kan äta ordentligt förberedda trädgård sniglar, kan sniglar som inte är fullt bearbetade göra dig sjuk. Aldrig äter trädgårds sniglar rå. Sniglar är inte noga där de strövar, vilket innebär att din mellanmål kunde ha vandrat över djurfeces, gifter och skadliga bakterier. Noggranna förberedelser och matlagning kommer att minska din chans att få sjuka från vad dina sniglar har stött. Om du har skaldjur allergier, escargot - vare sig från din trädgård eller bistron - kan utlösa dessa allergier.


  

Kommentar