Hur du tar en syntetisk Två Strand Hair Twist Out

November 22

En syntetisk två band hår twist är en mycket enkel frisyr. Lägga syntetiskt hår gör håret vändningar tjockare, längre eller båda. Håret kan vara vridna och formaterad på många olika sätt. Håret är särade och flätade ungefär en halv tum från hårbotten för att ansluta syntetiskt hår, sedan vrids helt till slutet. Vändningar kan vara en mängd olika storlekar. Varje persons stil kan skräddarsys för att passa individuella önskemål. Efter att ha avnjutit dessa vändningar i flera veckor, ta ut dem kan göras i några få enkla steg.

Instruktioner

1 Använd en hästsvans innehavaren att hålla alla håret medan endast en liten del av håret i ryggen ut. Denna del av håret bör vara ca en till två inches tjock och sträcker sig från en sida av halsen till den andra sidan.

2 Applicera lite fuktkräm till lösa delen av håret innan du börjar tvinnas. Detta kommer att göra håret lättare att ta isär, och det gör de syntetiska hårförlängningar att glida ut lättare. Vändningar som är närmast nacken är de som du kommer att arbeta med först. På så sätt kan du bättre hantera håret med någon annan hår i vägen.

3 Du kommer att börja med att ta en av de vändningar, dela det med sina två delar, sedan upptvinning det från dess ände. Kom ihåg att riva den lilla flätan efter upptvinning varje enskild twist. Ibland flätan kommer isär på egen hand. Du kommer att tvinnas i en moturs rörelse, eftersom de flesta vändningar är vridna i en medsols rörelse. Om du tycker att vändningar vreds moturs, använd sedan motsatt rörelse (medurs) för att tvinnas de hårstrån. Var noga med att ta bort de syntetiska hårförlängningar när upptvinning.

4 untwist varje twist tills du har avslutat det hela avsnittet. Ibland kan detta kräva en liten bit av en pull, eftersom de kan fastna i håret. Var noga med att inte dra om håret är inte helt utan snodd eller om den lilla fläta nära hårbotten fortfarande. Om du tycker att förlängningen är mycket svårt att ta bort, hoppa över den och fortsätta med nästa hår twist. Det kommer att komma ut när du tvättar håret, så oroa dig inte.

5 Fortsätt med nästa twist och upprepa samma process. När du har gjort allt den nedre delen av ryggen avsnittet ta hästsvans hållaren. Dra ut en annan del över den sista delen klar. Kontrollera att du drar ut en liten del går från öra till öra som du gjorde tidigare. Sedan placera hästsvans innehavaren tillbaka på håret. Upprepa denna process tills alla vändningar tas bort.

6 schamponera håret och ta försiktigt ut eventuella kvarvarande hårförlängningar. Förlängning kommer sannolikt att falla ut när vattnet appliceras på håret. Torka ut eventuellt överskott av vatten med en handduk och applicera balsam i håret. Placera en plastlock på håret i 30 till 45 minuter. Du kan hålla det på längre om du önskar. Detta hjälper till att placera fukt tillbaka in i håret, och hjälper till att reda ut håret. Föna och styla håret som önskat.


  

Kommentar