Hur man hyra Short Term i Florida

December 21

Hur man hyra Short Term i Florida


Florida är en av de mest populära semesterorter i USA, med 75 miljoner människor som besöker Sunshine State varje år. Känd för sina kustområden, soliga stränder och världsberömda nöjesparker, kortsiktiga hyresgäster flockas till Florida för att njuta en stund i solen. När du väljer att hyra, kom ihåg att du går in i ett bindande avtal. Gör din forskning och kontrollera det finstilta innan du skriver på den streckade linjen.

Instruktioner

1 Bestäm din idealiskt läge. Detta beror på var du tänker tillbringa mest tid på din semester. Är du efter en lugn, idyllisk strand att spendera din tid att koppla bort från allt? Eller en rolig äventyr på Magic Mountain? Tänk på att fastigheter belägna mitt i hjärtat av allt kommer att vara super bekvämt, men till högre hyror. Om du letar efter för att spara några dollar, titta på uthyrning lite längre bort från händelsernas centrum.

2 Gör en lista över de bekvämligheter som du anser viktigt för din Florida hyresfastigheter. Bekvämligheter som luftkonditionering och pool anses viktiga av många på grund av Floridas varma klimat. Att bygga säkerhet, tillgång till hiss och utsikt över stranden kan alla vara högprioriterade också. Om du har barn, kan du överväga utväg stil boende där det finns förhöjd säkerhetsprogram och aktivitet särskilt för små.

3 Forskning hyresfastigheter nätet. Jämför varje fastighetens läge, faciliteter och priser innan man beslutar om en. Kontrollera webbplatser som FlipKey, där hyresgäster skriva recensioner av fastigheter och uthyrningsföretag. Se till att du startar din sökning av fastigheter tidigt, eftersom de bästa hyror fyller upp snabbt.

4 Kontrollera ditt avtal noggrant. I Florida, kan korttidsuthyrning bli föremål för 12 procent i statlig skatt, se till att detta ingår i alla citat du får från biluthyrningsfirmor. Akta dig för några andra dolda kostnader såsom efter hyres rengöring avgifter eller annullering påföljder.

5 Undersök egenskapen vid ankomsten. Om du hittar någon produkt som är skadade eller inte fungerar, rapportera dessa till uthyrningsfirman omedelbart. Du kan debiteras för skador på egendom om dessa frågor inte tas upp med byrån från allra första början. Dessutom är myndigheten skyldig att omedelbart åtgärda eventuella föremål som anges i ditt kontrakt som är försedd med fastigheten.


  

Kommentar